Извозване на мебели

Изхвърляне на стари мебели от апартамент е услуга на „Depo.Bg“. Фирмата ни предлага бързи и качествени решения. Мебелите се демонтират, изнасят и товарят в камион. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Работим в София и областта.

Изхвърляне на мебели от апартамент

Услуги

Нашите хамали за извозване на стари мебели работят бързо и ефективно. Събираме и извозваме стари мебели, като ги транспортираме до депо за отпадъци. Предлагаме и демонтаж на обемни мебели. Фирмата ни за извозване разполага с опитни момчета за тежка работа. Имаме здрави чували за събиране на дребни отпадъци.

Изхвърляне на мебели от апартамент

Демонтаж на мебели. Демонтираме големите мебели, за да могат да се изнесат лесно. Ползваме подходящи инструменти. Работим внимателно и бързо.

Изнасяне на мебели. Изнасяме мебелите пеша от апартаментите, дори и на висок етаж. Нямаме проблем с тежка работа. Момчетата за извозване са опитни.

Товарене в камион. Товарим камиона с мебелите и отпадъците. Всичко се прави внимателно и бързо. Камионите са подходящи за всякакъв вид товари.

Извозване до депо. Извозваме мебелите до депо за отпадъци. Събираме и транспортираме отпадъците на безопасно място. Грижим се за екологичното изхвърляне.

Помитане и измиване. Когато има нужда, помитаме и измиваме с препарати. Това става при случаи на силно замърсени помещения. Дезинфекцираме при нужда.

Телефон за контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Изхвърляне на мебели от апартамент

Какви мебели могат да се изхвърлят от апартамент?

Всички видове мебели могат да се изхвърлят. Големи шкафове, легла и дивани се демонтират първо. След това се товарят на камиона. Малките предмети се събират в здрави чували. Всичко се транспортира до депо за отпадъци.

Как се подготвят мебелите за изхвърляне?

Първо, изпразни мебелите от всичко. После ги демонтирай на по-малки части. Това прави изнасянето по-лесно. Накрая, всички части се събират на едно място. Готови са за товарене в камиона.

Колко струва изхвърлянето на мебели от апартамент?

Цената зависи от броя и размера на мебелите. Тежките и обемисти мебели може да струват повече. Винаги се дава предварителна оценка. Така се избягват изненади. Заплащането става след свършване на работата.

Колко време отнема изхвърлянето на мебели от апартамент?

Времето зависи от количеството мебели. За малък апартамент може да отнеме няколко часа. За по-големи апартаменти може да отнеме цял ден. Всичко се прави бързо и ефективно. Времето се съгласува предварително.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.