Извозване

Нашата фирма предлага, не само извозване на стара секция и диван, но и основно почистване на апартаменти. Това включва събиране на отпадъците в здрави чували и транспортиране до депо. Нашите момчета за извозване ще се погрижат за всичко.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван

Услуги

Фирмата ни за извозване на стари мебели и отпадъци работи бързо и ефективно. Нашите хамали за извозване идват на място и събират всичко в здрави чували. Изнасяне стари мебели се прави пеша, ако се намират на висок етаж. Товарене в камион става бързо и лесно. Транспортиране до депо се извършва в рамките на деня. Изхвърляне на отпадъците е по всички правила и норми. След извозването може да се направи помитане и измиване с препарати. Таванското Ви помещение е затрупано със стари боклуци? Ето как извозваме стари мебели и боклуци от таван.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван

  1. Събиране в чували. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Това включва и малки парчета от секцията и дивана.
  2. Изнасяне пеша. Ако мебелите са на висок етаж, нашите хамали за извозване ги изнасят пеша.
  3. Товарене в камион. Старата секция и диван се товарят в камион. Това става внимателно и без излишен шум.
  4. Транспортиране до депо. Камионът кара отпадъците до депо за рециклиране. Това се прави бързо и безопасно.
  5. Почистване и дезинфекция. След извозването, помещението може да се помете и измие с препарати. Това осигурява чистота и хигиена.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван – ЧЗВ

Как се извозва стара секция и диван?

Старата секция и диван се разглобяват, ако е нужно. След това се събират в здрави чували за лесно пренасяне. Изнасят се пеша от висок етаж. Товарят се в камион за извозване. Отпадъците се транспортират до депо за рециклиране.

Колко струва извозването на стара секция и диван?

Цената зависи от количеството и тежестта на мебелите. Включва и разходите за транспорт до депото. Цената е конкурентна и достъпна. Предлага се изгодна услуга. Винаги се предоставя предварителна оценка.

Колко време отнема извозването на стара секция и диван?

Времето зависи от местоположението и количеството на мебелите. Обикновено извозването става бързо и ефективно. Старата секция и диван се събират и товарят в рамките на няколко часа. Транспортирането до депото отнема също няколко часа. Всичко се извършва в рамките на деня.

Какво включва услугата за извозване на стара секция и диван?

Услугата включва разглобяване на мебелите, ако е нужно. Събиране на отпадъците в здрави чували. Изнасяне пеша от висок етаж. Товарене в камион и транспортиране до депо. Почистване и дезинфекция след извозването, ако е необходимо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.