Ръководство

Нашата фирма „Depo.Bg“ предлага не само извозване на стара секция и диван, а и основно почистване на стар апартамент. Ако си в София и областта и имаш нужда от помощ с изнасянето на тежки мебели, нашите момчета са на разположение. Фирмата ни за извозване има опит и знае как да се справи с всяка задача.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван

Нашите услуги

Чудите се как да изхвърлите строителни отпадъци ? Фирмата ни за извозване на стари мебели предлага бързо и лесно решение за твоите проблеми с мебелите. Нашите хамали ще дойдат на място, ще демонтират секцията, ако е необходимо, и ще я изнесат без излишни въпроси. Също така извозваме и изхвърляме мебелите на депо. Имаме всичко нужно, за да направим това бързо и ефективно.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван

  1. Демонтаж на мебели: Демонтираме старата секция и диван на по-малки части за по-лесно изнасяне. Използваме професионални инструменти и внимателно разглобяваме всички части.
  2. Изнасяне: Нашите момчета за изнасяне ще пренесат мебелите до камиона, като използват здрави чували за дребните отпадъци. Изнасяме всичко пеша, дори и от висок етаж.
  3. Товарене: Товарим мебелите в камиона бързо и ефективно. Не подреждаме, просто товарим за извозване до депото.
  4. Извозване: Извозваме мебелите до лицензирано депо за отпадъци. Гарантираме, че всички отпадъци ще бъдат депонирани правилно.
  5. Почистване: Ако е необходимо, помитаме и дезинфекцираме мястото след изнасянето на мебелите. Използваме качествени препарати и гарантираме, че всичко ще е чисто.

За повече информация и за да поръчаш услугите ни, звънни на 0888 02 1111. Работим в София и областта и сме готови да помогнем с извозването на старата и секция и диван.

Подробно ръководство за извозване на стара секция и диван – ЧЗВ

Колко време отнема извозването на стара секция и диван?

Времето за извозване зависи от етажа и размера на секцията и дивана. Обикновено отнема около два часа. Момчетата демонтират мебелите, ако е необходимо. След това ги изнасят и товарят в камиона. Транспортирането до депото също е включено.

Как се извършва извозването на стара секция и диван?

Момчетата идват на адреса с нужните инструменти. Демонтират секцията и дивана, ако трябва. Събират дребните части в здрави чували. Изнасят мебелите пеша, дори от висок етаж. Накрая ги товарят в камиона и транспортират до депото.

Какво включва услугата за извозване на стара секция и диван?

Услугата включва демонтаж на секцията и дивана, ако е нужно. Изнасяне на мебелите пеша от висок етаж. Събиране на дребните части в здрави чували. Товарене на мебелите в камион. Транспортиране до депо за отпадъци.

Каква е цената за извозване на стара секция и диван?

Цената зависи от размера на секцията и дивана и етажа на изнасяне. Обикновено услугата е на изгодна цена. Може да има допълнителни разходи за демонтаж. Също така включва транспорт до депото. За конкретна оферта е най-добре да се свържете по телефона.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.