Платено извозване на отпадъци

Безплатно извозване и изхвърляне на електроуреди в София

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Безплатно извозване и изхвърляне на стари електроуреди

От край време българинът е леко егоист, по малко скептично настроен или изключително хладнокръвен, когато става въпрос за неволите на другите. В тази тема ще разкрием как Безплатно можем да получим извозване и изхвърляне на стари електроуреди и каква полза можем да имаме от цялата работа.

Сещайки се за приказка: „…двама съседи живели на село. В един ден се появила съдбата и казала, че имат право да им изпълни по едно желание. Тогава единият поискал магаре и час на момента вече го имал. Съседа му завидял, но замълчал… Не след дълго съдбата попитала и за неговото желание, а той грохотно и надменно казал: < Искам магарето на съседа да умре>….“ За извода няма да коментирам, на всеки е ясно и ще потвърди, че българите сме леко „злобари“ и въпреки това сред, много от нас се срещат и добри, съвременни и благородни хора. Когато става дума за помощ и то такава, която да не ни струва нищо, защо да не я направим.

Идеята е следната: В дома на всеки има множество уреди и електротехника. Една част от нея употребяваме, друга е повредена, а трета напълно извън строй. За всичката стара и ненужна машинария можем да помислим за Безплатно извозване и изхвърляне на електроуреди.

Целта на заданието е с предаването да се освободим от непотребните неща, да направим място в дома си за нови такива, а с някои от работещите електроуреди да зарадваме други хора, които са в неравностойно положение.

За всичката стара и неработеща техника Безплатно извозване и изхвърляне от фирма ще е идеално решение. С него също печелим много – спестяваме глобата, с която може да ни санкционира общината, ако оставим уреди и техника около контейнерите в квартала; печелим безплатно извозване, за което не покриваме разход гориво.

Има и вариант сами да предадем старите електроуреди за рециклиране, но там сами се товарим и покриваме транспорта си за сметка на малка сума пари. И в крайна сметка всички сами избира най-удачният си вариант.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.