Ето какво трябва да знаете

Depo.Bg предлага всичко, което ви трябва за извозване на отпадъци и ненужни вещи, както така и за бързо и безопасно извозване на дограма от адрес. Услугите включват изнасяне, товарене и транспортиране до депо. Разчитайте на фирмата ни за професионална помощ при извозването. Хората за тази работа са опитни и отзивчиви. Работим бързо и ефикасно. Обслужваме София и областта.

Какво трябва да знаете за извозване на отпадъци и ненужни вещи

Услуги

Фирмата ни за извозване на отпадъци и ненужни вещи извършва различни услуги, като изхвърляне на стари мебели от апартамент. Извозваме строителни отпадъци, стари мебели и електроника. Изхвърляме отпадъци след ремонти. Демонтираме мебели и изнасяме на ръка от високи етажи. Товарим камиони и извозваме всичко до депо. Разполагаме със здрави чували за дребните отпадъци. Почистваме и дезинфекцираме помещения при необходимост.

Какво трябва да знаете за извозване на отпадъци и ненужни вещи

  1. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж. Няма проблем, ако етажът е висок, момчетата ни изнасят всичко пеша. Всички дребни отпадъци се събират в чували. Товарят се в камиона и се транспортират.
  2. Демонтираме стари мебели. Фирмата ни демонтира всякакви мебели. Частите се изнасят и товарят в камиона. След това се извозват до депо.
  3. Извозваме строителни отпадъци. Нашите хамали товарят всичко в чували. Няма значение количеството, всичко се транспортира до депо.
  4. Изхвърляме електроника. Всяка ненужна електроника се събира и извозва. Изнасяме я безопасно и се транспортира до депо.
  5. Почистваме и дезинфекцираме помещения. Ако е нужно, се почиства и дезинфекцира. Използват се подходящи препарати и се осигурява чистота.

Телефон за контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Какво трябва да знаете за извозване на отпадъци и ненужни вещи – ЧЗВ

Как се изнасят отпадъците от висок етаж?

Отпадъците се изнасят пеша от висок етаж. Момчетата са обучени и опитни. Товарят отпадъците в здрави чували. След това ги транспортират до камиона. Камионът извозва всичко до депо.

Какво включва услугата демонтаж на мебели?

Услугата включва разглобяване на старите мебели. Частите се изнасят внимателно от помещенията. Товарят се в камиона за отпадъци. Всичко се извозва до депо. Работим бързо и ефикасно.

Как се извозват строителни отпадъци?

Строителните отпадъци се събират в чували. Товарят се ръчно от нашите хамали. Камионът се натоварва с всички отпадъци. Извозват се до депо за строителни отпадъци. Услугата е на достъпни цени.

Какво включва почистването и дезинфекцията?

Почистването включва метене и измиване на помещенията. За езинфекция се използват подходящи препарати. Осигурява се чистота и безопасност. Процедурата е бърза и ефективна. Гарантира се качествено обслужване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.