Извозване на битови и строителни отпадъци с Депо.Бг – София

Извозване на битови и строителни отпадъци със специализиран транспорт за отпадъци на територията на гр. София от екип от професионалисти с дълъг стаж и опит в областта. Нанасяте се в ново жилище, искате да направите ремонт на жилището в което живеете, приключили сте с довършителните работи на вилата, в която ще почивате с близките си, освежили сте интериора на офиса Ви, решили сте да направите пролетното почистване качествено, а не между другото, или пък да се освободите от своя „склад за ненужни вещи, с които ми е трудно да се разделя“. Всичко това води до едно – отпадък.

Извозване на строителни и битови боклуци в София

Вашия битов или строителен боклук, който се е натрупал независимо от причината, който Ви пречи и с който искате да се разделите, с който нямате възможност, време и/или желание да се занимавате и извозите сами, искате да разчистите Вашето място и да го подготвите за нещо друго, например нови наематели. Тогава Вие просто се нуждаете от компетентна помощ от квалифициран персонал. Това е Вашето желание, това е Вашето предизвикателство към нас, а това е нашата работа, която вършим с удоволствие, в максимално кратки срокове, с подходящо оборудване и на изключително приемливи цени.

Независимо от вида отпадък, премахването му е свързано с доста перипети, което със сигурност не много приятно. На първо място идват големите по обем или тежест строителни отпадъци, праха и частиците, които остават след къртене и замазка, дървения материал, който след определено време започва да гние, ламарината или тухлите, които са останали след реконструкцията / изграждането на определена част от Вашия дом или офис са специализирани отпадъци и следва да бъдат депонирани на определено за това място, ако разбира се искате да си спестите глоба от общината, като това включва редица дейности, които не могат да бъдат извършени от всеки, поради ред причини.

Такива са: чисто физическата активност, която изисква подготовка (един пълен чувал тежи не по – малко от 25кг.), правилното и безопасно събиране на тези отпадъци (лесно можем да получим нараняване, или да навредим на здравето си по някакъв начин, ако нямаме опит и подходяща екипировка), товаро – разтоварните дейности в подходящ контейнер и превозно средство, притежаващо характеристиките и даващо възможност за това, мястото, на което тези отпадъци ще бъдат дадени за утилизация, разрешителните и таксите, които са обвързани с това и редица други.

Извозване на всякакви боклуци - депо София

Тук на помощ идваме ние – екипът на Depo.bg. След консултация по телефона и оглед на място, ако е необходимо, можем да определим точната цена, да изготвим примерна оферта и така да Ви предложим адекватно решение за премахването на всичкия отпадък, който Ви пречи по една или друга причина. Разполагаме със служители с дългогодишен опит, които са доказали своя професионализъм на множество обекти, които с желание и ентусиазъм, с изграден стил и техника на работа в кратки срокове ще спомогнат за решението на определения казус.

Компанията разполага с необходимото оборудване за транспортирането на боклука, като това включва и специализирани контейнери за превоз на материала, които са задължителни за такива случаи, както и немалък автопарк от бусове, лекотоварни и тежкотоварни камиони, в зависимост от нуждите Ви. Повече информация за дейностите на компанията, както и основния ценоразпис можете да видите в актуалните цени за изхвърляне на отпадъци и почистване на апартаменти.

За нас няма нищо невъзможнно и непознато в сферата на почистването, извозването, преместването и утилизацията. Очакваме въпросите и казусите Ви за разрешаване на тел : 0888 02 1111, в периода 08.00 – 20.00ч. Професионалното отношение към Вас и задачите които ще ни поставите са гарантирани.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.