Изнасяне на мебели

Как да изнесете бързо мебели от къщи и апартаменти в София? Нашата фирма предлага лесен и бърз начин за изнасяне и изхвърляне на стари мебели. Имаме екип от професионалисти, които ще се погрижат за всичко. Разполагаме с необходимата техника и опит, за да свършим работата бързо и ефективно. Мебелите се изнасят внимателно и се товарят в нашия камион. Всички отпадъци се събират в здрави чували и се извозват до лицензирано депо. Гарантираме професионално обслужване и изгодни цени.

Как да изнесете мебели от къщи и апартаменти

Услуги

Нашите хамали за изнасяне на мебели идват на място и започват с разглобяване на мебелите, ако е необходимо. Изнасяме всички части пеша или с асансьор и ги товарим в камиона. Мебелите се транспортират до депо за отпадъци, където се изхвърлят безопасно. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги извозваме заедно с мебелите. При нужда, мястото се почиства и дезинфекцира с професионални препарати. Предлагаме и извозване на стари легла.

Как да изнесете мебели от къщи и апартаменти

Разглобяване на мебелите. Мебелите се разглобяват на части за по-лесно изнасяне. Нашите момчета използват професионални инструменти. Всичко се прави внимателно.

Изнасяне на частите. Частите се изнасят пеша или с асансьор. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували. Изнасянето става бързо и лесно.

Товарене в камиона. Всички части се товарят в камиона. Камионът е специално оборудван за транспорт на мебели. Товаренето се извършва професионално.

Транспортиране до депото. Камионът транспортира мебелите до лицензирано депо. Депото е сигурно и отговаря на всички изисквания. Транспортът е бърз и безопасен.

Почистване и дезинфекция. При нужда, мястото се почиства и дезинфекцира. Използват се професионални препарати. Всичко остава чисто и готово за нови мебели.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Как да изнесете мебели от къщи и апартаменти – ЧЗВ

Как става изнасянето на мебели от къщи и апартаменти?

Мебелите се разглобяват на части. Частите се изнасят внимателно пеша или с асансьор. Товарят се в камион и се транспортират до депо. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували. Работата се върши бързо и ефективно.

Колко време отнема изнасянето на мебели?

Времето зависи от количеството мебели и достъпа до помещението. Обикновено отнема няколко часа. Демонтирането и товаренето се правят бързо. Транспортирането до депо също е бързо. Всичко става за един ден.

Какво включва услугата за изнасяне на мебели?

Услугата включва разглобяване на мебелите. Изнасяне на частите и дребните отпадъци. Товарене в камион и транспортиране до депо. Изхвърляне на отпадъците според правилата. При нужда, почистване и дезинфекция.

Къде се изхвърлят старите мебели?

Старите мебели се транспортират до лицензирано депо за отпадъци. Там се изхвърлят според правилата. Материалите, които могат да се рециклират, се отделят. Всичко се прави безопасно и екологично. Депото е сигурно и надеждно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.