Услуги

Предлагаме изнасяне и извозване на стари мебели, също така и основно почистване на апартамент в София. Имаме опитни хамали, които изнасят старите мебели бързо и безопасно. Работим в цяла София и областта. Извозваме всичко до депо за отпадъци. Фирмата ни разполага с необходимите инструменти и камиони. Доверете се на нашата фирма за професионални услуги. Вашите стари мебели ще бъдат изхвърлени правилно и без стрес.

Подробно ръководство за изнасяне и извозване на стари мебели

Услугите

Фирмата ни за извозване на стари мебели предлага комплексни услуги. Хора за демонтаж и изнасяне на всякакви мебели. Помитаме след работа и измиваме при нужда. Имаме различни камиони за всякакви нужди. Изнасяме и дребни отпадъци в чували. Нашите хамали работят бързо и ефективно. Цени за услугите са конкурентни и достъпни.

Подробно ръководство за изнасяне и извозване на стари мебели

  1. Изнасяне на големи мебели. Демонтираме шкафове, гардероби и други големи мебели. Изнасяме частите внимателно и ги товарим в камиона. След натоварването на камиона, транспортираме мебелите до депо.
  2. Извозване на дребни отпадъци. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Изнасяме ги пеша и ги товарим в камиона. Изхвърляме всичко на правилното място.
  3. Почистване след работа. Помитаме помещенията след изнасянето. Измиваме пода при нужда. Работим чисто и подредено.
  4. Демонтаж на стари уреди. Разглобяваме стари електроуреди. Изнасяме ги и ги товарим в камиона. Депонираме уредите в оторизирани депа.
  5. Извозване до депо. Товарим камиона с отпадъците. След като е натоварен камиона, транспортираме отпадъците до депото. Всичко се изхвърля правилно и екологично.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изнасяне и извозване на стари мебели – ЧЗВ

Колко време отнема извозването на старите мебели?

Извозването на старите мебели обикновено отнема няколко часа. Всичко зависи от количеството мебели и достъпа до тях. Натоварваме мебелите в нашите камиони. Работим бързо и ефективно. Накрая транспортираме мебелите до депо за отпадъци.

Какво включва услугата за изнасяне и извозване на мебели?

Услугата включва изнасяне на старите мебели от дома. Товарим мебелите в нашите камиони. Транспортираме мебелите до депо за отпадъци. Работим с опит и внимание. Мебелите се депонират по всички правила.

Какво трябва да направя преди да дойдат да извозят мебелите?

Мебелите трябва да са достъпни за изнасяне. Увери се, че няма пречки по пътя. Мебелите не трябва да се опаковат или разглобяват. Работим с нашите здрави чували за отпадъци.

Колко струва услугата за извозване на стари мебели?

Цената зависи от количеството и обема на мебелите. Включва разходите за труд, транспорт и депониране. Оферта се дава след оглед на място. Работим на достъпни цени. Гарантираме качествена услуга на добра цена.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.