Изхвърляне

Изхвърляне на стари мебели и дрехи. Нашата фирма за извозване на отпадъци „Depo.Bg“ е тук да ви помогне лесно и бързо да се отървете от ненужните вещи. Извозваме стари мебели, дрехи и други ненужни предмети от дома или офиса и извършваме бързо почистване на жилище. Предлагаме изгодни цени и професионално обслужване.

Какво трябва да знаете за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Услуги

Фирмата ни за изхвърляне на стари дивани, мебели и дрехи разполага с опитни хамали и подходяща техника. Мебелите се демонтират, изнасят и товарят в камион. Дребните отпадъци се събират в здрави чували и се изнасят пеша, дори от висок етаж. В случай на замърсяване, нашите момчета за почистване ще пометат и измият с подходящи препарати. Всичко това прави процеса бърз и удобен за вас.

Какво трябва да знаете за изхвърляне на стари мебели и дрехи

Демонтиране на мебели. Демонтираме старите мебели, за да се изнесат по-лесно и безопасно. Товарим ги в камиона за извозване.

Извозване на дрехи. Събираме дрехите в чували и ги извозваме до депо. Така всичко ненужно ще бъде изхвърлено правилно.

Почистване след изнасяне. Нашите хамали помитат и измиват мястото след изнасяне на мебелите. Това включва и дезинфекция при нужда.

Товарене и транспорт. Товарим мебелите и чувалите в камиона и ги транспортираме до депото. Без да се притеснявате за нищо.

Извозване до депо. Извозваме всичко до депото за отпадъци и рециклиране. Вие просто трябва да ни се обадите.

С „Depo.Bg“ нещата са лесни и бързи. За изхвърляне на мебели и дрехи в София и областта, звънете на 0888 02 1111.

Какво трябва да знаете за изхвърляне на стари мебели и дрехи – ЧЗВ

Колко струва изхвърлянето на стари мебели и дрехи?

Цената зависи от количеството на мебелите и дрехите. Включва демонтиране на мебелите и товарене в камиона. Извозваме всичко до депото. Почистваме помещението след изнасянето. За точна цена е най-добре да се свържете по телефона.

Как се изхвърлят стари мебели и дрехи?

Първо, мебелите се демонтират, за да са по-лесни за изнасяне. Дрехите се събират в чували. Всичко се изнася пеша от етажа и се товари в камиона. След това извозваме до депото. Почистваме помещението след изнасянето.

Кога може да се извърши изхвърлянето?

Услугата се предлага всеки ден. Може да се уговори удобен час. Често можем да дойдем още същия ден. Работим бързо и ефективно. За да се уговорим, обадете се по телефона.

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтиране на стари мебели и събиране на дрехи. Изнасяме всичко пеша до камиона. Товарим камиона и извозваме до депото. Почистваме помещението след изнасянето. Всичко е включено в цената.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.