Услуги за вас

Фирмата ни Depo.Bg е тук да ви помогне за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани, както така и за основно почистване на апартамент в София. Ние сме професионалисти в извозването на стари мебели, електроуреди и други ненужни предмети. С нашите момчета за извозване, мазето и таванът ви ще бъдат освободени от боклука.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани

Какво предлагаме

Нашите хамали за изнасяне на стари вещи ще дойдат на място и ще свършат всичко вместо вас. Товарим камиона с вашите стари мебели, електроуреди и други вещи, които вече не ви трябват. Извозваме ги до депо, където се изхвърлят или рециклират според необходимото. Извършваме изнасяне и извозване на строителни отпадъци. Свържете се с нас 0888 02 1111.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани

  1. Подготовка на вещите. Нашите момчета за изнасяне идват подготвени с всички необходими материали. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша.
  2. Демонтаж на мебели. Демонтираме старите мебели, които не могат да се изнесат цели. Частите се товарят в камиона и се транспортират до депо.
  3. Извозване на отпадъци. Товарим камиона с всички излишни вещи и отпадъци. След това извозваме камиона до депото, където се изхвърлят или рециклират.
  4. Измиване и дезинфекция. Когато има нужда, измиваме и дезинфекцираме мазетата и таваните. Така се премахват всички остатъци и миризми.
  5. Почистване след работа. След като изнесем и изхвърлим всички вещи, почистваме мястото, за да остане чисто и подредено.

С Depo.Bg можете да разчитате на професионално изхвърляне и извозване на всички стари вещи от вашите мазета и тавани. Свържете се с нас на телефон 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани – ЧЗВ

Какво включва услугата за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани?

Услугата включва демонтаж на стари мебели и събиране на дребни отпадъци в здрави чували. Товарим камиона и транспортираме всичко до депото. Ако е нужно, измиваме и дезинфекцираме помещението. Работим бързо и професионално. Можете да разчитате на нас.

Колко време отнема изхвърлянето на стари вещи от мазета и тавани?

Времето зависи от количеството вещи и състоянието на помещението. Обикновено отнема няколко часа. Работим бързо и ефикасно, за да не губим времето на клиента. Екипът е добре подготвен и оборудван. Всичко става без излишно забавяне.

Какво се случва с вещите след като ги извозите?

След като извозим вещите, ги транспортираме до депото за отпадъци. Там те се изхвърлят или рециклират според нуждата. Стараем се да направим всичко по екологичен начин. Важно е отпадъците да се обработват правилно. Грижим се за това.

Може ли да се извозят и опасни отпадъци?

Обикновено не извозваме опасни отпадъци. Услугата е за стари мебели, електроуреди и други подобни вещи. Ако има нещо специфично, моля, уточнете предварително. Така ще знаем какво да очакваме. За опасни отпадъци има специализирани услуги.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.