Кухненски мебели

Имате стари кухненски мебели и не знаете как да ги изхвърлите? Това е лесно! Това е нашата работа. Хора за тази работа идват, демонтират, изнасят старите мебели и извършват почистване на апартамент, при нужда. Всичко става бързо и лесно. Екипът идва и всичко се прави професионално. Няма нужда да се притеснявате за нищо.

Как да изхвърлите кухненски мебели

Услугите

Фирмата ни за извозване прави всичко лесно. Имаме нужната техника и хора за работа. Идваме на място и демонтираме старите мебели. Събираме отпадъците в здрави чували и ги товарим в камиона. Извозваме до депото за рециклиране. Ако има нужда, почистваме и дезинфекцираме помещението след работа. Предлагаме и бързо изхвърляне на едрогабаритен отпадък в София. Всичко е бързо и ефективно.

Как да изхвърлите кухненски мебели

Събиране на отпадъците. Събираме дребните неща в здрави чували и ги изнасяме пеша.

Демонтиране на мебели. Демонтираме старите мебели, за да ги товарим по-лесно.

Изнасяне пеша. Изнасяме тежките предмети пеша от високите етажи.

Товарене в камиона. Товарим всички отпадъци в камиона и ги подготвяме за извозване.

Дезинфекция и почистване. Ако е нужно, измиваме и дезинфекцираме помещението, за да оставим всичко чисто и готово за ползване.

Нашите хамали за изхвърляне на кухненски мебели са винаги готови да помогнат. Товарим камиона и извозваме до депото. Изберете фирмата ни за извозване на кухненски мебели. Работим в София и областта.

Телефон за контакти: 0888 02 1111.

Как да изхвърлите кухненски мебели – ЧЗВ

Как се изхвърлят кухненските мебели?

Първо се демонтират старите кухненски мебели. После се събират всички части в здрави чували. След това се изнасят пеша от високите етажи. Товарят се в камион и се извозват до депото. Ако е нужно, се дезинфекцира и почиства помещението след работа.

Колко време отнема изхвърлянето на кухненски мебели?

Времето зависи от количеството мебели. Обикновено отнема няколко часа. Хората за работа идват на място и започват веднага. Работата се извършва бързо и ефективно. Няма нужда да се притеснявате.

Какво включва услугата за изхвърляне на кухненски мебели?

Услугата включва демонтиране, събиране, товарене и извозване на старите мебели. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Товарят се в камион и се транспортират до депото. Ако е нужно, се дезинфекцира и почиства помещението. Работата се извършва бързо и лесно.

Какви са цените за изхвърляне на кухненски мебели?

Цените зависят от количеството мебели и сложността на работата. Винаги има изгодни условия. Възможни са и отстъпки за по-големи обеми. Може да се информирате за конкретна цена. Работата се извършва професионално и ефективно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.