Фирма изхвърля стари мебели в София

Изхвърля стари мебели 0888 02 1111Много компании за хамалски услуги могат да ви предоставят изхвърляне на стари мебели. При тях ще намерите цялата необходима информация за утилизация и преработка на мебелите. Предлагането решение е най-простото и изгодно – натоварване в камион и извозване на старите мебели на сметището. Такова решение е проверено във времето и е най-бързият и най-икономичният начин. Изхвърлянето и утилизирането на мебели с фирма за хамалски услуги е най-достъпно и бързо за всички.

Всяка фирма предоставяща услугата “изхвърляне на мебели”, ще се представи на ниво и ще отговори на всички възникнали въпроси от страна на клиента, като служителите им ще се постараят всичко да бъде извършено стриктно и внимателно.

Вие искате да получите лесно и просто обслужване. За да се превърне в комплексна и всеобхватна услугата, тя трябва да включва в себе си помощта на хамали и транспортни услуги, а при необходимост и такелаж, както санитарно технически и демонтажни услуги. Услугата може да включва и работа по електрическата система.

Основни изисквания към компанията при поръчване на услугите е качеството на изпълнение и достъпните цени. Клиентът трябва да е наясно, колко ще му струва услугата, преди началото на работата. Фирмата за хамалски услуги не трябва да има скрити разходи за извозване на хладилници и телевизори. Вие не е трябва да обяснявате нищо по повод демонтаж на мебелите, опаковане или изнасяне на вещи от дома ви.

Какви условия за качеството на работата, биха ви устроили:

– Работата трябва да се извършва в това време, което е уговорено при самата поръчка;

– Подовете, стените и вратите не трябва да бъдат засегнати;

– Не трябва да възникнат конфликти със съседите относно шума при провеждане на изнасянето на мебелите или неправилно паркиране на камиона;

Какви са очакванията за хамалите в дома ни:

Хамалите трябва да са спретнати, учтиви и вежливи, да се справят с неочаквани ситуации по време изнасянето на мебели. За да се справят с това, те трябва да бъдат в състояние да изпълняват елементарни водопроводни дейности, да знаят правилата за безопасност при изключване на техника от комуникационните системи и да бъдат готова да изпълняват всякакви подемни работи, като изнасяне на пиано или къртене и разбиване на фаянс в банята. С други думи, всеки би искал да види в дома си квалифицирани специалисти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.