Платено извозване на отпадъци

Евтино или безплатно извозване стари мебели 0888 02 1111

Не се взимат мебели от времето на социализма, както и повредени, скъсани, одрани захабени и със следи от използване. Не се взимат секции и гардероби от същият период независимо от състоянието. Не се взимат мебели с овални ъгли, като бюфети и гардероби. Всички описани по-горе мебели се натрошават и се извозват на депата в с. Долни Богров и кв. Враждебна до София. Погледнете евтините цени за извозване на стари мебели от всички квартали в града. На email: sofdepo@gmail.com можа да изпращате снимки за одобрение на мебели.

Безплатно извозване на стари мебели

Без съмнение във всеки дом се намират крупно габаритни вещи, които са отслужили своето време и просто трябва да се изхвърлят на боклука, но без помощници едва ли ще стане. Тук на помощ могат да ви дойдат истинските професионалисти, те ще разглобят набързо и точно всички обемисти мебели на по-малки компоненти, без да се повредят други мебели и след това ще ги изнесат за утилизиране.

Изхвърляне и извозване на мебели

Големият модерен град, като място за пребиваване, освен безспорните предимства за живеене, има и някои сериозни проблеми. Изхвърлянето и извозването на големите стари мебели, които не се побират в боклука е един от тези проблеми. С развитието на производството на нови мебели възниква проблема с отстраняване и изхвърляне на старите. Определено много са малко начините за решаване на този проблем – отърваването от използваните и ненужни остарели мебели. Вие можете, да ги дадете на съседи или приятели, ако разберете, че някои се нуждае от диван или спалня, можете да им ги занесете, но това се случва рядко.

Естествено, това не е решение. Най-правилно е да проучите съществуващите предложения и да изберете компания, която да ви осигури изхвърлянето и извозването на старите мебели. Такива компании имат всички необходими умения, инструменти, техническа поддръжка, персонал от квалифицирани професионалисти, които са в състояние да извършат всичко в кратък срок. Навярно сте наясно, че по силата на закона, нямате право да изхвърляте големи по размер вещи пред къщи, а да ги оставите на улицата до боклука също е забранено. И в двата случая ще бъдете изправени пред сериозна глоба от местните власти. Най-разумното в тази ситуация е да потърсите услугите на специализирана фирма….

Специализираните фирми ще ви предоставят гаранции за акуратно и внимателно боравене с превозваните товари и ще ви гарантират последващата им утилизация. Освен това, те ще използват допълнителни предпазни мерки, като ще почистят дома ви след изнасяне на мебелите.

За извозването компаниите използват специална техника и маневрени камиони с различна товароподемност, в зависимост от обема мебели. Да се свали старото обемисто кухненско обзавеждане – може да стане цяло или на части. Това решение се взема на място, в зависимост от конкретната ситуация (например, когато оформлението на интериора на дома не позволява да се изнесат големи предмети се преминава към тяхното разглобяване).

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.