Изхвърляне на спалня и мебели за утилизация

Преместване на спалня
Преместване на спалня

С времето, във всеки дом възниква необходимост от ДЕПО за изхвърляне на спалня и мебели, поради замяната на старите вещи с нови. Сложността на даденият въпрос се заключва не в избора на нови мебели, а в утилизация на старите. Би било добре, ако за старата спалня намерите нов собственик, но ако няма желаещи – къде да дадем непотребният предмет? Кой би, ви помогнал за го изнесете за утилизация?

Изхвърляне на стара спалня
Изхвърляне на стара спалня
Изхвърляне на спалня
Изхвърляне на спалня

Отговорът е прост – професионалните хамали, които са квалифицирани в този вид дейност и срещу минимална сума ще ви помогнат да се освободите от всичко непотребно във вашият дом.
Помислете, дали можете да направите някаква икономия за сметка на вашето здраве и здравето на своите близки, подлагайки се на опасност да вдигате такива тежини? Разбира се, не! Спалнята и гардероба не са перушинки, а доста едро габаритни предмети, притежавайки не само големи размери, но и солидно тегло, и тяхното изнасяне от дома ви на стълбищната площадка за физически неподготвен човек е просто невъзможно! За щастие, за изнасянето на спалня с гардероб от дома ви ще се наложи демонтаж, който може да бъде свършен грамотно само от специалист, притежаващ определени знания и опит при разглобяването на различни мебели.
Всяко ДЕПО за изхвърляне на спалня и мебели с последващо извозване ще ви предложи своята помощ при утилизация на всичко ненужно утилизации започвайки с предметите от времето на епохата на комунизма, в това число и вградените модификации.
В арсенала на техните работници има специални инструменти за извършване на демонтаж дори на солидни по размер мебели. Освен това, хамалите отлично познават използваните от производителите крепежни елементи за мебели, както и особеностите при тяхното захващане и закрепване на полици, прегради с раздвижни механизми.
Демонтажа започва от сваляне на вратички /ако има такива/, след това изваждане на чекмеджета, сваляне на полици, прегради и страници. Накрая ще бъдат демонтирани частите придържащи корпуса на конструкцията, задните стени и долната част /дъното/. Демонтажа с изнасяне и изхвърляне на стари мебели ще бъде извършено в много кратки срокове, напълно безшумно и максимално внимателно – без нанасяне на щети във вашият интериор. Старите мебели ще бъдат натоварени на товарен транспорт и извозени на полигон за преработка, където по-късно ще бъдат рециклирани.
Стойността на този вид услуги се изчислява индивидуално за всеки клиент, като тя зависи от няколко фактора: териториално разположение, количество етажи при изнасяне, наличие или липса на товарен асансьор, количество предмети за извозване, брой хамали и загуба на време. Утилизацията на старите мебели е значително евтина, ако се проведе съвместно с други предмети и битова техника.
За да получите подробна информация за услугата, трябва да оставите своята заявка относно ДЕПО за изхвърляне на спалня и мебели на указаните телефони.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.