Фирма с добри цени за извозване на боклуци от жилище

Цени за извозване
Товарене и извозване на отпадъци

Фирма по хамалски услуги се занимава с изнасяне и предлага евтини цени за извозване на боклуци от жилище. Всякакъв вид дейности от хамалски вид, събиране, пренасяне, местене, товарене и извозване са част от услугите, които могат да бъдат поръчани по телефона, на и-мел или с форма за запитване на страницата на сайта.

Фирма за извозване на боклуци предлага достъпни цени

Пакетни цени за извозване на боклуци от жилище

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

 • Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

 • Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева до 0.20 см. височина 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване 2.50 лв. кв.м.
 • Демонтаж на бараки, навеси, конструкции и пристройки от 5.00 лв. кв.м.
 • Цената зависи от количеството и височината на постройките.
 • Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 5.00 лв. куб.м.
 • Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 до 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 15.00 до 25.00 лв.куб.м.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 10.00 до 25.00 лв.куб.м.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

 • 10-15 чувала до 25 кг/бр. 90 лв.
 • 15-25 чувала до 25 кг/бр. от 90 до 120 лв.
 • 25-35 чувала до 25 кг/бр. от 120 до 140 лв.
 • 35-50 чувала до 25 кг/бр. от 140 до 190 лв.
 • 50-65 чувала до 25 кг/бр. от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Фирма по изнасяне и извозване на боклуци от жилище на клошар, може да предложи още:

 1. Собствен транспорт от товарен бус или камион, в които да бъдат натоварени значителен брои и по-обемни вещи, предмети, мебели и всякакъв боклук;
 2. Екип от здрави и силни мъже, които се справят експресно и безпроблемно с всяка поставена им задача;
 3. Ниски цени на хамалски услуги, включително изнасяне и извозване на боклуци от жилища.
Цени извозване на боклуци
Събиране и извозване на боклуци

В страната ни е прието трупането на боклуци като клошар се смята за нещо позорно, долно и много пренебрегвано. Истината е, че такива хора са изключително бедни, в много от случаите и бездомни. Те са смятани от обществото за крайно нуждаещи се, които са неспособни или нямат възможност, поради независещи от тях причини сами да изкарат прехраната си. За такива хора държавата и различни организации съдействат за по-добър живот, условия и намиране на работа за справяне със ситуацията.

Съвместни дейности и цени за извозване на боклуци

Сега фирмата с цени за извозване на боклуци от жилище работейки съвместно със Сдружение „Костови“ предлага на такива хора и у нас една алтернатива за по-нормален живот. Инициативата включва събиране на средства от извършените хамалски услуги, с които средства да се подсигурят нормални условия за живот в това число главно прехрана и подслон за клошари. Към нея може да се присъедини всяко физическо или юридическо лице, което има стара покъщнина, нужда от пренасяне на мебели, извозване на всякакъв боклук от дома и всякакъв род хамалски и транспортни услуги. В случаи, че и вие се нуждаете от експресно обслужване и свършване на тежка и мръсна работа, то ДЕПО.БГ и Сдружение „Костови“ са насреща, за да помогнат.

Често задавани въпроси за цени

Как определяте цената за извозване на отпадъци и мебели от жилища в София?

Цената за извозване на отпадъци от апартамент се определя от 5 критерия:
1. Големина на жилището;
2. Количеството и вид отпадък;
3. Наличието на био отпадъци;
4. Степен на замърсеност;
5. Разстояние до депото.
Във всеки един от критериите ще ви съдействаме с безплатен оглед, консултация най-оптималният вариант за евтина цена.

Каква цена взимате за извозване на клошарски отпадъци от апартамент или къща?

Определяме възможно най-евтиният вариант за законно извозване на отпадъци след клошар. Тук също цената се определя по вид и количество отпадък. Разполагаме с професионален транспорт за клошарски и биологично заразни отпадъци.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.