Депо за изхвърляне на стар матрак и легло за рециклиране

Депо за изхвърляне на стар матрак и легло
Депо за изхвърляне на стар матрак и легло

Депо за изхвърляне на стар матрак и легло за утилизация е най-необходимата услуга, която могат да ви окажат хамалите след всяко ваше радостно събитие при обновяване на вашият интериор, преместване или планиране на ремонт. След 1998 година съгласно българското законодателство «Отпадъците от производства и домакинства» на едро габаритни предмети не могат да бъдат оставени от техните собственици около контейнерите за боклук близо до жилищните домове. Твърдите битови отпадъци трябва да бъдат транспортирани на специализирани полигони, за рециклиране в противен случаи според закона се налага голяма административна глоба.

Затова, ако вашият стар матрак, легло, стар шкаф, диван, пиано или кресло са отживели своя век, трябва да ги изхвърлите, но не забравяйте за солидната глоба. И най-добре се обърнете към ДЕПО за изхвърляне на стар матрак и легло и специализираната компания за хамалски услуги ще утилизира старите ви мебели, като вземе най-оптималното решение за икономия на вашият бюджет. Ето, какво може да очаквате от такава компания:

-Бригада хамали, които ще разглобят и изнесат от вашият дом всички стари мебели;

-Товарен транспорт с нужната товароподемност;

-Без никакво ваше участие, габаритният отпадък ще бъде извозен на полигона за рециклиране;

Хамали изхвърлят стар матрак и легло
Хамали изхвърлят стар матрак и легло

Възможно ли, е да се утилизират и други крупно габаритни отпадъци, като битова техника? Разбира се, че е възможно и може спокойно, заедно със старите ви мебели да се изнесат за рециклиране и вехтата битова техника, която вече е негодна за употреба.

Демонтаж и изхвърляне на мебели, за някои представлява истинска катастрофа, защото повечето хора, са неспособни сами да организират превоз с последваща утилизация. Да предположим, че сте намерили транспорт, необходим за извозването на мебелите и предметите, а работна бригада? Да допуснем, че и бригада сте намерили, с утилизацията, как ще се справите? Къде ще извозите мебелите и предметите, в частност матрак и легло? Градското сметище не е добра идея в даденият случаи, затова едро габаритните вещи трябва да бъдат рециклирани. Затова съществуват специални условия за утилизация на мебели, в случая на стар матрак и легло.

Работата на ДЕПО за изхвърляне на стар матрак и легло, преди всичко започва с оценка обема на предметите. След това пристига работна бригада, като по възможност демонтира и опакова вашата мебел. След като се извърши натоварването на транспортното средство, започва процеса на извозване до мястото за утилизация.

Сега вече сте наясно, че в случаи на необходимост от изхвърляне на матрак, легло или шкаф е много

Депо за изнасяне на стар матрак и легло
Депо за изнасяне на стар матрак и легло

по-лесно да се възползвате от услугите на професионалните хамали. Майсторите на подобни компании внимателно ще се отнесат към вашето имущество и вие можете да бъдете сигурни за целостта на вашият интериор. Хамалите безопасно ще доставят мебелите ви до мястото за утилизация и няма да ги оставят на близкото сметище.

И така, ние разгледахме проблема с извозването и утилизацията на стари мебели, а на вас ви остава да намерите подходящо ДЕПО за изхвърляне на стар матрак и легло, като незабавно започнете избавяне на дома си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.