Демонтаж и изхвърляне на мебели в София

Демонтаж и изхвърляне на мебели
Демонтаж и изхвърляне на мебели

Всичко ново в нашият живот, като правило, е свързано с радост и грижи, които са доста приятни. Каквото и да ни предстои: сватба, раждане на дете, нова работа с преместване ни се налага демонтаж и изхвърляне на мебели, които вече не са ни нужни. Особено, това е актуално, когато се касае за преместване.

Не е тайна, че по-компактната ще бъде веднага поставена в камиона, а по големите и крупни предмети ще бъдат разглобени на детайли. След което ще бъдат опаковани, изнесени и натоварени. Но, да доверите такава работа на хора без опит означава, да се сблъскате със сериозни проблеми.

Предимно фирмите за хамалски услуги се занимават с комплексни превози, в това числи демонтаж и изхвърляне на мебели, а съответното натоварване и транспортиране. Тази услуга ще ви помогне да се освободите от старите си мебели и да обзаведете новото място комфортно, и удобно.

Освен това е необходимо да се отчете, че с разглобяването се занимават само високо класни специалисти, имащи опит и нужните умения. Не е тайна, че да се демонтират мебелите на детайли може да повлече сериозни последствия и необходимост.

Техните специалисти не само ще извършат демонтаж и изхвърляне на мебели, но и ще ги маркират ако след това се налага да бъдат сглобени след превоза. Освен това детайлите щателно ще се опаковат, особено ако става на въпрос за огледала, стъклени полици и вратички от такъв вид. Дадените работи ще се изпълнят само от обучени специалисти, които имат опит в работата по демонтаж/монтаж на мебелите. Това се явява гаранция, при евентуален монтаж на мебелите всички вратички и движещи се детайли ще мога да функционират добре.

Демонтаж и изнасяне на мебели
Демонтаж и изнасяне на мебели

Благодарение на стратегията на фирмите за хамалски услуги в ДЕПО за извозване и изхвърляне на стари мебели, която се основава на универсалност и взаимозаменяемост цените на тяхната дейност са достъпни за широк кръг от хора. Това го постигат чрез регулярна заетост на специалистите и бързината на хамалите.

Избирайки демонтаж и изхвърляне на мебели с последващ транспорт е необходимо да се консултирате с мениджърът на компанията, какъв способ на превоз е най-удобен за вас. Може да икономисате демонтажът на мебели, но при голям обем, когато предметите са на отделни детайли ще се поберат повече в транспорта и като резултат ще е нужен един курс.

Някои елементи на мебели просто е невъзможно да бъдат изнесени без демонтаж, например, вграден гардероб, корпусна мебел по-висока от 2,10 м, стелажи, двойни спални, барове и бюра за администратори в хотел, търговски лавици и компютърни маси.

Освен това, техните специалисти правилно ще изнесат и подредят мебелите в камиона. Ако клиентът иска може да наблюдава последователността на товарене, за да има представа, че всяко ъгълче се ползва оптимално.

Бригадата хамали може да реши на място, дали има необходимост от допълнителен демонтаж на мебелите

Демонтаж и превоз на мебели
Демонтаж и превоз на мебели

или могат да ги свалят с асансьор, което значително ще ускори тяхната работа. Мениджъра на подобна компания ще определи, каква тораподемност транспорт за превоза ще е необходим, в случаи на наличие на високи детайли ще бъде предоставен камион с висока база.

При демонтаж и изхвърляне на мебели такава услуга е крайно необходима, за да се проведе превоза за кротък срок. Техните специалисти ще извършат подготовка на мебелите внимателно и бързо, освен това ще бъдат опаковани всички детайли на мебелите, за да може по-лесно да бъдат натоварени/разтоварени на полигона за рециклиране. Обръщайки се към фирма за хамалски услуги, вие можете да бъдете уверени, за бързо извършената работа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.