Платено извозване на отпадъци

Депо за безплатно изхвърляне на мебели в София и областта

Не се взимат мебели от времето на социализма, както и повредени, скъсани, одрани захабени и със следи от използване. Не се взимат секции и гардероби от същият период независимо от състоянието. Не се взимат мебели с овални ъгли, като бюфети и гардероби. Всички описани по-горе мебели се натрошават и се извозват на депата в с. Долни Богров и кв. Враждебна до София. Погледнете евтините цени за извозване на стари мебели от всички квартали в града. На email: sofdepo@gmail.com можа да изпращате снимки за одобрение на мебели.

Депо за безплатно изхвърляне на мебели
Безплатно изнасяне на диван

С времето в нашите жилища се появяват мебели, които поради някаква причина вече не ни се харесват, защото са остарели модели. Първоначалните им функции не са такива, каквито са били или пък е нужно да се освободи място в жилището. Във всяка една от тези асоциации се налага извозване и утилизацията им. Не всеки обаче може самостоятелно да извърши извозване на мебели от дома си. На помощ ще ви се притекат, професионалните хамали с услугата «безплатно изхвърляне на мебели».

Те ще пристигнат във всеки един район, независимо къде живеете и ще изнесат всички онези мебели, които не са ви нужни. Само трябва да прозвъните на техният оператор и да укажете датата, кога може да се извърши изнасянето, както и адресът. Необходимо е, да споменете също, каква мебел ще се изхвърля, за да може операторът оптимално да предвиди нужният обем камион за изпълнение на вашата поръчка.

Извозването на старите ви мебели от дома ви няма да затрудни никак истинските професионалисти. И в уреченият ден и час до вашият дом ще пристигнат опитни работници, които ще изпълнят своята работа максимално комфортно за вас.

Безплатно изнасяне на спалня в София
Безплатно вземане на спалня

Но, не забравяйте при поръчка на услугата да упоменете нужното количество хамали, например, ако е нужно изхвърляне и утилизация на кресла, то с работата ще се справят двама хамали, а ако е нужна утилизация на стари мебели с големи габарити (шкаф, ъглов диван и прочие), тогава ще са необходими минимум 3-ма хамали. Фирмите за хамалски услуги работят не само с частни лица, но и с компании, на които не рядко им се налага изхвърляне на офисна мебел. Стойността на услугата «изхвърляне на мебели» е безплатна и не зависи от вида на използваният транспорт, количеството хамали, продължителност на работата и други фактори.

Освен това услугата по изхвърляне на стари мебели се извършва на високо ниво и качество, а клиентът може да икономиса своите средства, защото ви се предлага безплатно изхвърляне на ненужните предмети. Такава услуга е достъпна за всички, независимо какво е качеството на мебелите за изхвърляне.

Например, решили сте да замените старите мебели с по-нови и съвременни, налага се да ги изхвърлите и не можете сами – тогава на ваше разположение е услугата «безплатно изхвърляне на мебели». По този начин с безплатната утилизация на мебели вие не само ще се избавите от ненужните мебели, но ще икономисате и финанси.

Безплатни изнасяне на офис обзавеждане и оборудване
Безплатно изнасяне на офис обзавеждане

Не се напрягайте сами, да се избавите от натрупалите се мебели – това е мръсно и тежко занятие, изискващо специални умения и инструменти. Служителите от фирма за хамалски услуги ще извозят старите ви мебели, като ще извършат разглобяването им, както на вградени, така и на едро габаритни – и всичко това максимално акуратно, бързо, в удобно за вас време.

Професионалните хамали при извозване на стари мебели действат много деликатно и може да бъдете уверени, че новият ви ремонт няма да пострада. Специалистите няма да надраскат вратите на дома ви или да зацапат стените. При безплатно изхвърляне на мебели, разглобяването по възможност ще бъде извършено на стълбищната площадка, а след проведените работи ще остане, колкото може по-малко боклук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.