Платено извозване на отпадъци

Депо.Бг – безплатно събиране на мебели за използване

Не се взимат мебели от времето на социализма, както и повредени, скъсани, одрани захабени и със следи от използване. Не се взимат секции и гардероби от същият период независимо от състоянието. Не се взимат мебели с овални ъгли, като бюфети и гардероби. Всички описани по-горе мебели се натрошават и се извозват на депата в с. Долни Богров и кв. Враждебна до София. Погледнете евтините цени за извозване на стари мебели от всички квартали в града. На email: sofdepo@gmail.com можа да изпращате снимки за одобрение на мебели.

Безплатно събиране на дивани за повторно използване
Безплатно събиране на дивани

Изминава един период от време и всеки собственик рано или късно му се налага да се избави от стари мебели, които не само са остарели, но и са му омръзнали. Причината затова може да бъде ремонт в дома на дизайна, в който не се вписват остарелите шкафове и табуретки, или просто те не съответстват на съвременният изглед на интериора на помещението. А, понякога старите мебели просто са счупени. Ако собственикът е стигнал до това решение и е готов да ги изхвърли в кратки срокове, то сам по-себе си изниква въпросът: с какъв способ да се осъществи това? Има много фирми за хамалски услуги, които извършват безплатно събиране на мебели за повторно използване.
Мнозина подават обяви във вестници или в интернет за продажба на стара мебелировка. При подобни случаи, като правило, извозването на старите мебели се извършва от купувача. Ако сте решили да се избавите от старите предмети от интериора, като ги извозите на вилата или в друго жилище, то предимно ще се наложи да използвате свой автотранспорт или да наемете такъв от фирма, извършваща превоз. В София има много такива компании и тези услуги все по-често се търсят. Когато се наложи извозване на стара мебел в друго жилище, хамалите ще поемат цялата отговорност по съхранението им по-време на превоза.

Безплатно събиране на легла за повторно използване
Безплатно събиране на легла

Хамалите – професионалисти внимателно ще изнесат старите ви мебели от жилището ви, ще ги пренесат през тесните отвори, стълбищните площадки (ако няма асансьор), ще ги натоварят в транспорта, а ако е нужно ще ги фиксират в каросерията. Ако мебелите са крупно габаритни, то специалистите внимателно ще ги разглобят на съставните им елементи и с голямо внимание ще ги доставят до местоназначението им. Извозване на стари мебели в София извършва от много фирми за хамалски услуги, но безплатно събиране на мебели за повторно използване може да си поръчате при нас в Депо. Само трябва да се обадите по телефона и да оставите вашата заявка, като укажете времето на извозването и обема на мебелите. А, задачата на хамалите е на професионално ниво да извършат превоза на този товар.

Безплатно събиране на маса с дивани за повторно използване
Безплатно събиране на маса с дивани

Ако сте решили да се избавите от старите мебели изцяло, то хамалите — специалисти безплатно ще съберат мебелите за повторно използване и ще извършат тяхното извозване от дома ви за утилизация. Фирмите, занимаващи се с този вид дейност имат свои автопарк с голямо разнообразие на транспортна техника за превоз на всякакъв вид товари. Товарните камиони се обслужват от водачи със стаж, затова мебелите се доставят без повреди и в уреченият срок. Клиентите по желание могат да пожелаят само транспорт, а събирането и утилизирането да извършат сами.

Някои собственици изхвърлят старите си мебели направо пред входа на домовете си, с което замърсяват самия двор. От това страда не само екологията, но и здравето на живущите. За такива неосъзнати граждани е предвидена солидна глоба.

Затова извозването и утилизацията на мебели чрез помощта на фирма за хамалски услуги е вярното решение за хората решили да се разделят със старите си мебели завинаги. Безплатно събиране на мебели за повторно използване е отличен вариант не само да не замърсявате вашият двор, но и да спестите ценно време и нерви.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.