Доставка на строителни материали в София и региона

Транспорт за доставка на строителни материали
Транспорт за доставка на строителни материали

Ако сте се заели с ремонт на жилище, обществено или административно помещение, то ще ви се наложи транспорт за доставка на строителни материали и можете да се възползвате от помощта на фирма за хамалски услуги.

Доставката на строителните материали се осъществява с техен товарен транспорт направо от склада. За доставка на строителни материали се използват само технически изправен транспорт, затова проблем с доставката на строителни материали няма. В компании за транспорт за доставка на строителни материали работят опитни хамали, а при необходимост те разтоварват целия товар, като го и качват на необходимият етаж.

Фирмите за хамалски и транспортни услуги при преместване в София 0888 02 1111 извършват този вид дейност от много години. Безупречната им репутация, големият опит и деловото им отношение правят възможна доставката на всякакво количество строителни материали в най-кратки срокове. Всеки клиент за тях е важен. Ако сте направили покупка на голям обем строителни материали или имате само един-единствен товар – не бива да се притеснявате, защото всичко ще бъде доставено в уреченият срок до местоназначението му.

Бригада за доставка на строителни материали
Бригада за доставка на строителни материали

Транспорт за доставка на строителни материали е една от най-разпространените дейности на фирма за хамалски услуги. И това е напълно нормално, защото такива компании притежават собствен автопарк с различна товароподемност и нужният транспорт може да пристигне по заявка от клиента по всяко време и адрес.
Превозът на стъкла, гипсокартон и други чупливи материали се извършва с голямо внимание и съблюдаване на всички правила по фиксация на тези материали. Хамалите използват при транспорт за доставка на строителни материали специални укрепления и опаковка. По този начин товарът пристига на новото място в цялост и съхранен, като клиентите не носят материални загуби.

Ако ви се налага превоз конструкции винкел, дъски, тръби, арматура и други обемни и тежки материала, служителите от фирма за хамалски услуги ще ви предоставят транспорт с открит борд, на който с помощта на кран лесно да се натоварят строителните материали.

Имайте предвид при транспорт за доставка на строителни материали хамалите имат готовност 24/7 да ви помогнат с извършването на товаро/разтоварна дейност на всякакъв вид товар. Подавайки им заявка, вие може да очаквате следният вид услуги:

Момчета за доставка на строителни материали
Момчета за доставка на строителни материали

1. Превоз на опаковани строителни материали;
2. Превоз на насипни строителни материали (пясък, грунд, чакъл);
3. Доставка на варов разтвор и не гасена вар;
4. Опаковани строителни материали;
5. Превоз на рулони материали (линолеум, минерална вата, изолация);
6. Доставка на материалите до обект (жилище) и акуратно складиране;
7. Събиране остатъците от опаковките и извършване на влажно почистване;

Не се колебайте и поверете транспорт за доставка на строителни материали на фирма за хамалски услуги, така ще си спестите нерви, време и пари.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.