Извозване на стари мебели и демонтаж в София 0888 02 1111

Извозване на стари мебели и демонтаж
Извозване на стари мебели и демонтаж

Изминава време и на собствениците на жилища рано или късно им се налага да се избавят от старите си мебели, които не само са остарели, но и са им и омръзнали. Причината за това може да бъде ремонт, при който в дизайнът не се вписват остарелите шкафове и табуретки или просто те не съответстват със съвременният интериор на помещението. А, може и просто вече да са се счупили. Ако собствениците са дошли до мнението за извозване на стари мебели и демонтаж, и имат готовност да направят това в кратки срокове, то веднага изниква въпросът – по какъв начин да го извършат?

Мнозина подават обяви във вестници или в интернет за продажба на предмети от мебелировката си. В такива случаи извозване на стари мебели и демонтаж се извършва от купувачите. Ако вие се избавите от старите предмети на интериора чрез превоза им на вилата или в друго жилище, то предимно се използва личен транспорт или се наема фирма, извършваща демонтаж и извозване на мебели. На практика вече има много такива компании и тези услуги са все по-често търсени. Когато се извозват старите мебели в друго жилище, където ще служат по предназначение, то е нужно да бъдат разглобени, а хамалите и шофьорите да поемат нужната отговорност за тяхното съхранение в цялост.

Изнасяне на стари мебели и демонтаж
Изнасяне на стари мебели и демонтаж

Хамалите — професионалисти с акуратност ще изнесат старите мебели от жилището ви, като внимателно ще ги пренесат през тесните вратни отвори и стълбищни площадки (ако има асансьор), ще ги натоварят по всички правила за безопасност в транспорта. Ако мебелите са крупно габаритни, специалистите внимателно ще ги разглобят на съставните им елементи и с акуратност ще ги доставят до новото място.

Извозване на стари мебели и демонтаж се осъществява от много фирми, които извършват такива услуги. От вас се изисква само едно прозвъняване и да оставите заявка за извозване на стари мебели и демонтаж, която ще бъде приета, а часът и денят ще бъдат съобразени с вашето свободно време. Тяхната задача е да окажат помощ на всеки клиент на професионално ниво при превоз на различни товари.

Ако сте решили да се избавите от старата си мебелировка завинаги – хамалите — специалисти акуратно ще извършат извозване на стари мебели и демонтаж от жилището ви за утилизация. Фирмите, занимаващи се с такъв вид превоз притежават свои автопарк с голям избор на камион за различни видове товари. Камионите се управляват от водачи със стаж, затова мебелите се доставят без никакви повреди и в уреченият срок. На клиентите по желание могат да се предостави само транспорт, а товарене, разтоварване или утилизация те извършват самостоятелно.

Изхвърляне на стари мебели и демонтаж
Изхвърляне на стари мебели и демонтаж

Някои неразумни собственици изхвърлят старите си мебели направо до контейнерите за битови отпадъци, като замърсяват дворът пред жилището си. От това страда екологията на населеното място, а такива несъзнателни граждани ги заплашва голяма глоба.

Затова извозване на стари мебели и демонтаж чрез помощта на фирма за хамалски услуги е вярното решение за хората решили да се разделят с ненужните предмети завинаги. Стойността на тази услуга е достъпна за всички, затова не е необходимо да се мъчите с тежките шкафове и дивани, както и да губите ценно време.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.