Почистване

Търсите подробно ръководство за почистване на апартамент от мебели? Нашата фирма „Depo.Bg“ е тук, за да помогне. Разполагаме с опитни момчета, които знаят как да се справят с всякакви задачи. Без значение дали апартаментът е пълен с стари мебели или просто искате да се отървете от ненужни вещи, нашите услуги ще ви улеснят живота.

Подробно ръководство за почистване на апартамент от мебели

Какво предлагаме

Фирма за ръководство за почистване на апартамент, демонтаж и извозване на стари мебели осигурява всичко необходимо, за да направите вашия апартамент чист и свободен от стари мебели. Хората за тази работа ще се погрижат за всичко, от демонтажа на мебелите до тяхното извозване. Нашите хамали са готови да се справят с всяка задача, независимо от трудността.

Подробно ръководство за почистване на апартамент от мебели

  1. Демонтаж на мебелите. Нашите момчета демонтират мебелите бързо и безопасно. Използваме професионални инструменти за да гарантираме, че нищо няма да бъде повредено.
  2. Изнасяне на отпадъците. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша. Високият етаж не е проблем за нас.
  3. Товарене на камиона. Товарим мебелите и чувалите в нашия камион. Камионът е подготвен за всякакви товари.
  4. Извозване на депо. Извозваме всички отпадъци до лицензирано депо. Това гарантира, че всичко ще бъде рециклирано правилно.
  5. Почистване и дезинфекция. След като всичко е изнесено, помитаме и измиваме с препарати. Така мястото е чисто и готово за нови мебели.

Нашата фирма за почистване на апартамент от мебели осигурява качествени и професионални услуги. Свържете се с нас на телефон 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Чести въпроси и отговори

Колко време отнема почистването на апартамента?

Времето зависи от размера и броя на мебелите. Обикновено отнема между няколко часа и един ден. Първо се демонтират мебелите, после се товарят в камиона. Извозват се до депото и се почиства мястото. Всичко се прави бързо и ефективно.

Какви мебели могат да се извозят?

Всички видове мебели могат да се извозят. Дивани, маси, шкафове, легла и други. Демонтират се, събират се в чували дребните отпадъци и се товарят в камиона. Извозват се до лицензирано депо за отпадъци. Всичко се извършва професионално и безопасно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.