Почистване

Depo.Bg предлага почистване на тавани и извозване на стари мебели в София. Фирмата ни за извозване на отпадъци работи бързо и ефективно. Нашите хамалиса опитни и внимателни. Разполагаме с всички необходими инструменти и материали. Работим в София и областта.

Съвети за почистване на тавани от стари мебели

Услуги

Фирмата ни за почистване работи професионално и бързо. Извозваме всички стари мебели до депото за отпадъци. Нашите момчета в София са готови да се справят с всяка задача. Ползваме здрави чували за събиране на малките отпадъци. Изхвърляме всичко ненужно и оставяме тавана чист. Предлагаме и бързо почистване на двустаен апартамент в София.

Съвети за почистване на тавани от стари мебели

Събираме отпадъците в здрави чували. Ползваме здрави чували за събиране на дребните боклуци. Товарим чувалите в камиона за отпадъци. Извозваме всичко до депото.

Демонтираме старите мебели. Разглобяваме мебелите на части за по-лесно изнасяне. Товарим ги в камиона. Извозваме ги до депото.

Помитаме и измиваме пода. След изнасянето на мебелите метем пода. Измиваме го с подходящи препарати. Оставяме тавана чист и свеж.

Товарим всичко в камиона. След събиране на отпадъците товарим камиона. Транспортираме всичко до депото. Изхвърляме ненужните мебели и отпадъци.

Проветряваме и дезинфекцираме. След почистването отваряме прозорците. Проветряваме тавана. Ползваме препарати за дезинфекция на помещението.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Съвети за почистване на тавани от стари мебели – ЧЗВ

Колко струва почистването на таван от стари мебели?

Цената зависи от количеството мебели и тяхната големина. Първо се прави оглед, за да се определи точната цена. Може да се даде ориентировъчна цена по телефона. Плащането става след като работата е свършена. Всичко е прозрачно и няма скрити такси.

Колко време отнема почистването на таван?

Времето зависи от размера на тавана и количеството мебели. Малки тавани с малко мебели се почистват за няколко часа. Големи тавани с много мебели може да отнемат цял ден. Екипът работи бързо и ефикасно. Всичко се прави в рамките на един ден.

Какво се случва с мебелите след почистването?

Мебелите се извозват до депо за отпадъци или рециклиране. Всичко, което може да се рециклира, се отделя. Товарим мебелите в здрави чували и ги транспортираме. Няма нужда да се тревожите за нищо. Всичко се прави професионално и безпроблемно.

Как се осъществява почистването на таван?

Първо се прави оглед на тавана и мебелите. След това се определя план за действие и се започва работа. Мебелите се товарят в камиона и се извозват до депото. Всичко се прави внимателно и без излишен шум. Накрая, таванът остава без стари мебели.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.