Почистване на дворове

Фирма „Depo.Bg“ предоставя съвети за почистване на дворове от клони и отпадъци и извозване на стари мебели в София. Работим с удоволствие и професионализъм. Предлагаме различни услуги за почистване, които са достъпни и удобни за всеки.

Съвети за почистване на дворове от клони и отпадъци

Какво правим

Нашата фирма се занимава с извозване на клони, отпадъци и всякакви други ненужни вещи от дворовете. Също така извозваме и изхвърляме боклуци от мазе. Нашите хамали за почистване са опитни и работят бързо и ефективно. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги извозваме до депото. Големите клони и предмети се товарят директно в камиона и се транспортират.

Съвети за почистване на дворове от клони и отпадъци

  1. Събиране на клони. Първата стъпка е събирането на всички клони и отпадъци на едно място. Така се улеснява товаренето.
  2. Товарене на камиона. След като всичко е събрано, нашите момчета товарят отпадъците в камиона. Използват се здрави чували за по-дребните отпадъци и директно товарене за по-големите клони и предмети.
  3. Извозване до депото. След като камионът е натоварен, отпадъците се извозват до депото за рециклиране или изхвърляне.
  4. Дезинфекция при нужда. Когато се налага, извършваме дезинфекция на терена след почистването. Използваме специални препарати за това.
  5. Измиване на терена. При необходимост, измиваме мястото след почистване. Това включва помитане и измиване с вода и препарати.

За повече информация и заявка за услугите на „Depo.Bg“, може да се свържете с нас на 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Съвети за почистване на дворове от клони и отпадъци – ЧЗВ

Как се събират клони и отпадъци от двора?

Събират се всички клони и отпадъци на едно място. Това помага да се товарят по-бързо. Използват се здрави чували за дребните отпадъци. Големите клони и предмети се товарят директно в камиона. След това всичко се извозва до депото.

Колко струва услугата за почистване?

Цената зависи от количеството отпадъци и размерът на двора. Предлагат се различни варианти според нуждите. Винаги има опция за отстъпки. Работи се бързо и ефикасно. Може да се получи конкретна оферта след оглед.

Какво се прави след събирането на отпадъците?

Товарят се отпадъците в камиона. Камионът се извозва до депото. Ако има нужда, теренът се дезинфекцира. Може да се извърши и измиване с препарати. Всичко се прави за да остане теренът чист.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използват се специални препарати за дезинфекция. Те са безопасни и ефективни. Нанасят се след почистването на терена. Измива се мястото с вода и препарати. Това осигурява пълна чистота и безопасност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.