Меню Затваряне

Почистване на дворове и дворни пространства

Коя е причината  за почистването на дворове и дворни пространства?

Постоянно в нашето ежедневие се сблъскваме със подобни гледки от изоставени и неподдържани домове( къщи), които отблъскват и скриват нормалния и добър вид на мястото пригодено за живеене.

 Множество хора, търсят най-добрия вариант за закупуване на нов дом, но при подобни гледки, подобаващи замърсени и буренясали дворни пространства, техните представи коренно се променят и отказват да сключат сделка със отсрещната страна.

Купувачите предпочитат обекти, които са почистени и приемливи за нормален живот, но никога не се замислят, как и по какъв начин се е стигнало дотук, дворовете да изглеждат поддържани.

През нашият дългогодишен опит сме се сблъсквали с множество замърсени и занемарени дворни пространства.

Затова преди да се заемем със дворът Ви, ние предприемаме първоначални стъпки за огледа на терена и преценяваме какви техники и методи ще приложим върху дворното Ви пространство.

 

Как стартира процесът на почистване на дворове и дворни пространства?

Приемаме, че огледът е извършен, както споменаваме в горния текст и преминаваме към следващо ниво на почистване.

Първоначално екипите ни се заемат с изхвърлянето на по-грубите и обемисти отпадъците, като всички те се разпределят в означените затова места и се транспортират до Депо.

Следващата фаза, която предприемаме е да изчистим и окосим  всякакви израснали треви и храсти, като използваме предназначени машини и техники, които се състоят от функции, включващи дълбоко почистване на дворното пространство, като напълно отстраняват и забавят тяхната поява.

Когато приключи цялостната фаза почистване, предприемаме стъпка на третиране със различни видове препарати, като винаги взимаме предвид техните милилитри, за да не прекалим с даден препарат и след време да окаже негативен резултат върху дворното пространство.

Нашите екипи винаги се стараят не само да почистят дворът Ви, но и да гарантират качеството със което е извършен процесът години напред. След определен период от време(3 – 4 седмици), дворът може да се използва за садене на множество растения, които допълнително да красят външния вид на дома Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.