Платено извозване на отпадъци

Къде се изхвърлят стари електроуреди в София 0888 02 1111?

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Къде се изхвърлят стари електроуреди в София?Искате да вземете нова пералня за дома, но не знаете, какво се прави със старата такава. Къде се изхвърлят стари електроуреди в София и как да изберете новата пералня ще разкрием в идните редове. На първо място за най-съвременни модели перална машина се смятат тези с икономичен режим на пране, компактните и стандартни перални, както и перални с долно или горно зареждане.

За да изберете модел за нова пералня в дома си помислете в пространствата на дома, с какво разполагате. Ако живеете в апартамент и всяко едно разстояние е жизненоважно за комфорта ви, то предвидете място в някой ъгъл, скрито пространство в гардероб или мокро помещение. В случаи, че се нуждаете от компактна и малка пералня, която да не заема много място, то идеално решение за всеки дом е модела с вратичка от горе. Класическият и стандартен начин на отваряне е подходящ за по-големи домове, къщи с отделни мокри помещения и други. Класическият модел перална машина е с долно зареждане. При него капакът на барабана и управляващите копчетата са разположени в предната част от пералнята. Тук наред с габаритите на уреда и още няколко сантиметра свободно пространство за всяка една от страните, която да гарантира нормална циркулация на въздух се взема в предвид допълнителна площ, която ще е нужна за отваряне на вратата откъм барабана и това разстояние трябва да е от 180 градуса.

Съществуващите на пазара перални с горно зареждане, позволяват на капакът за зареждане на дрехи и самият панел да се активират свободно от отгоре. За малките домове, където липсва ширина, този вид пералня е идеален избор.

За всеки отделен вид перални няма да се спираме по отделно, а нуждата от подмяна на старата машина за пране с по нова може да се дължи на много фактори. Единият, от който е по-ергономичен модел, другият по-икономична перяща машина или просто нефункциониращата стара пералня го изисква.

Във всички случаи решението по изхвърляне на пералня и други електроуреди в София може да позвъните на фирма ДЕПО.БГ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.