Къде се изхвърлят матраци, легла и гардероби в София?

Къде се изхвърлят матраци легла и гардеробиРазбира се на всеки минал по пътя на промяна на обзавеждане в дома вече са ясни многото детайли, по отношение на изхвърляне на стари матраци, легла и гардероби. За всеки, на когото сега се налагат тези неща сме подготвили следващата тема.

Неприятна гледка е, но за жалост все още и навсякъде я има. Излизайки сутрин рано и тръгвайки на работа да видим пред жилищните контейнери стоварена някоя камара от разглобен гардероб, наполовина излизащ от голямата кофа, сгънат на руло матрак, или изправено до контейнерите старо легло. И ако някой сега се съгласи, че гледката е нормална, то определено не му е тук мястото, а и като се замислим ако всеки един от нас започне да процедира по този начин и изхвърля покъщнината от дома на тези „нерегламентирани за целта места“, какво ще стане с „квартала“ ни след 10 години, ами след 30, след 100?!

Проблем номер едно – замърсяването на Планетата с всеки изминал ден.

Добре е, че управата все повече се замисля над тези въпроси и чрез налагане на глоби за нарушителите, чрез организиране на дни за почистване, дори в за дребните битови отпадъци, се вижда някаква светлинка в тунела и изглед, някога да се оправим.

На въпроса къде днес се изхвърлят стари легла, матраци и гардероби отговорите може да са много. С непотребните за вас неща, може да услужите на някой, за когото ще са от полза. Има вариант да ги извозите сами до извънградските сметища или да наемем фирма за цялата хамалска работа. Третия вариант си остава най-икономичен, практичен и чист. Ще спестим много главоболия, ще се отървем бързо от всичко непотребно и няма да сме пристъпили никакви закони и норми на обществения ред.

Всичко може да се свърши добре, когато насреща има професионалисти, които да знаят как.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.