Лесно и бързо

Съвети за извозване на стари мебели. „Depo.Bg“ предлага бързо и удобно извозване на стари мебел от високи етажи. Нашите хамали за извозване идват на уговореното място. Изнасяме мебелите на крака от високите етажи. Товарим ги в камиона и извозваме до депо. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Дезинфекцираме помещенията при нужда. Всичко е лесно и бързо.

Съвети за извозване на стари мебели

Услуги

Фирмата ни „Depo.Bg“ предлага професионални и изгодни услуги. Изнасяне на боклуци, мебели и техника пеша от високите етажи. Товарене на мебелите в камиона за боклук. Транспортиране до депо за отпадъци. Събиране на дребните отпадъци в здрави чували. Дезинфекция на помещенията при нужда. Хората за извозване са опитни и надеждни. Разчитайте на нас за бързо и качествено обслужване.

Съвети за извозване на стари мебели

Обадете се за уговорка. Първата стъпка е да се обадите на телефон 0888 02 1111 и да уговорите удобен ден и час.
Пристигане на място. Нашите момчета ще пристигнат в уговореното време.
Изнасяне на мебелите. Изнасяме мебелите пеша от високите етажи.
Товарене в камиона. Всичко се товарим в камиона за боклук.
Извозване до депо. Транспортираме отпадъците до депо за безопасно изхвърляне.
Почистване и дезинфекция. При нужда, помещенията се почистват и дезинфекцират.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Съвети за извозване на стари мебели

Как се извозват старите мебели?

Старите мебели се демонтират на части за по-лесно изнасяне. След това се товарят в здрави чували или директно в камиона. Нашите хамали за извозване са опитни и внимателни. Извозваме всичко до депо за отпадъци и рециклиране. Мебелите не се пазят и не се подреждат в камиона.

Колко струва извозването на стари мебели?

Цените за извозване на стари мебели зависят от количеството и тежестта на мебелите. Нашата фирма за извозване предлага изгодни цени за всички услуги. Цената включва демонтаж, товарене и транспортиране до депо. Няма скрити такси или допълнителни разходи. Може да получите точна оферта след оглед на място.

Какво се прави с дребните отпадъци?

Дребните отпадъци се събират в здрави чували. Чувалите се товарят в камиона заедно с по-големите мебели. Всичко се извозва до депо за отпадъци и рециклиране. Хамалите се грижат за изнасянето и товаренето. Няма нужда да се притеснявате за дребни детайли.

Колко време отнема извозването на стари мебели?

Времето за извозване зависи от количеството и тежестта на мебелите. Обикновено процедурата отнема няколко часа. Хамалите работят бързо и ефикасно. Всичко се изнася и товари за кратко време. Няма забавяне или допълнителни чакания.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.