Фирма за демонтаж и извозване на мебели 0888 02 1111

Демонтаж и извозване на мебелиПри жилищно или офисно преместване, често се налага да се извърши грамотен демонтаж и монтаж на мебелите. За да сте сигурни, че демонтажа и монтажа на мебелите ще бъде извършен качествено се обърнете към професионалисти. Те ще извършат всичко перфектно, защото имат нужния опит и необходимия набор от инструменти.

На пръв етап от своята работа специалистите ще разглобят, опаковат и изнесат всички не големи предмети и отпадък, който ще пречи за нормалното предвижване в помещенията. Например, кухненските шкафове се освобождават от посудата, а хладилника от хранителни продукти. От шкафовете и антрето се опаковат всевъзможни вещи (стари дрехи, инструменти и друг предмети). Отделно се очиства терасата, на която, както е известно, най-често се складират най-ненужните принадлежности.

Освобождаване на кухнята от мебели и битова техника – тук трябва да отбележим, че изнасяне на старата газова печка може да стане само в този случаи, ако тя е изключена от газовите тръби. Допуска до включване/изключване имат само специалисти, които има на щат във фирмата за хамалски услуги. След това се преминава към демонтажа на окачените шкафове и други закрепени предмети.

Практически цялата мебел (легла, спални, диван, шкафове, рафтове, масивни маси, кресла и др.) подлежат на  нави притеснява, защото квалифицираните хамали, ще извършат всичко максимално акуратно, за да не повредят стените, дограмата и останалия интериор на помещенията, които трябва да се освободят.

След демонтажа, опаковането и изнасянето професионалните хамали ще почистят всичкия отпадък и ще приведат помещенията в прегледен вид и след като свършат своята работа, вашия дом ще бъде напълно готов за продаване или капитален ремонт.

За това не се колебайте и потърсете професионалисти. Защо да се натоварвате с всичката тази работа, след като можете да ползвате хамалски услуги на достъпни цени. Те ще извършат извозването на целия ви дом точно в уговорения ден и час.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.