Фирма за изпразване на апартамент с боклуци в София

Нашата фирма за изпразване на апартамент с боклук, предлага добри цени за извозване на стари мебели и отпадъци от адрес. Разполагаме с екип хамали за демонтаж на мебели и събиране на отпадъци в чували. След подаване на поръчка за разчистване на жилище вие получавате:

 • Безплатен оглед (при необходимост);
 • Екип с професионални хамали;
 • Чували за събиране на боклук;
 • Екип за демонтаж на мебели;
 • Хамали за изнасяне;
 • Подходящ транспорт.

Изхвърлянето на отпадъци е много трудно занятие, а извозването на строителните отпадъци може да доведе до големи проблеми за здравословното ни състояние, особено ако нямаме никакъв опит в това. Подавайки на заявка за изпразване на апартамент с мебели и ненужни предмети, изхвърляне на вехтории и битови отпадъци или услугата за извозване на строителни отпадъци вие ще получите специално оборудвано транспортно средство заедно с бригада хамали.

Във вашия дом вече е приключил основния ремонт и ще подменяте старите мебели с нови, но все още старото обзавеждане, вещи и строителни отпадъци, са из цялата къща и как да се избавите от тях идея си нямате? Да ги оставите на улицата и да ги хвърлите до близките контейнери за боклук не може да стане, защото ще ви глобят за замърсяване на околната и домовата територия. Всички са наясно, че старите мебели и строителни отпадъци се рециклират на специалните затова полигони.

Цени за почистване и извозване на отпадъци

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти от боклуци и вехтории. Извозване на стари мебели, боклуци и битови отпадъци. Точните цени се определят след разговор по телефона или след направен оглед на работната площадка.

Пакетни цени за изпразване на апартамент с боклук

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

 • Изнасяне на стара холна гарнитура от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 до 35 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Работата на хамалите е да ви служат и да слушат

Така, че вече можете да сте спокойни – хамалите ще изнесат всичко, което не ви трябва, като при необходимост ще разглобят едрите мебели на елементи, а ненужните вещи ще бъдат опаковани в чували. Накратко, поверете почистването на дома си на фирма за изпразване на апартаменти, защото нейните служители имат необходимия опит и умения да се справят с този проблем експедитивно и в срок. Освен рециклирането на мебели и вещи, вие можете да ползвате и услугата жилищно и офисно преместване. Ползвайки помощта на тези професионалисти, вие можете да не се притеснявате относно правилното организиране на целия процес.

Изпразване на апартамент от мебели и уреди

Обърнете се към професионална фирма за изпразване на апартамент

Строителните отпадъци се оказва боклук, който не може да бъде оставен в някои ъгъл във вашия двор или до близкия контейнер за боклук. Бдителните съседи ще напишат жалба към общинската служба и ще ви се наложи да платите глоба. Освен, че ще трябва да платите тройно, ще се наложи да давате обяснение на съседите и на служителите от общинската служба. Вие никога няма да се окажете в подобна ситуация, ако се обърнете към фирма за хамалски услуги. Те добросъвестно ще решат поставената задача, като ще извършат работата качествено и в срок. На тяхно разположение са всички необходими специализирани средства за извозване на строителните отпадъци. А, цените са достъпни за всички. Хамалите работят по гъвкав график, като оперативно откликват на всяка заявка. Вие можете да изберете удобно за вас време и в уречения час ще започне почистването на вашия дом от натрупалите се боклуци, заедно със строителния отпадък.

Изпразване на апартамент от вехтории и мебели

Ако ремонтните работи не са приключили и се проточат във времето, то вие можете да подпишете дълго срочен договор в съответствие, с който строителните отпадъци ще бъдат извозени по предварително изготвен график. Големият “ремонтен” отпадък ще бъде изнесен и няма да пречи на строителите, а ремонта във вашия дом ще премине без досадни забавяния. Освен това хамалите ще почистят всички помещения на достъпна цена така, че ако вие се обърнете към тях, вашият дом ще блесне от чистота. Специалистите от фирма за хамалски услуги притежават всички необходими транспортни средства за извозване и утилизация на всякакъв вид отпадъци.

1 thought on “Изпразване на апартамент с мебели и боклуци”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.