Изнасяне на стари мебели и уреди до депо

Изнасяне на стари мебели

Изнасяне на стари мебели и уреди до депо е процес, който обикновено е свързан с тежък физически труд.

Хората, които се занимават с дейността по изнасяне на всякакви тежки мебели се наричат хамали.

Хамалите могат да изнесат всяка мебел без значение от това на кой етаж живеете. Изнасянето се извършва деликатно като се внимава да не се навреди на Вашият дом. Обикновено хамалите внимават да не надерат или счупят Вашите вещи.

Старите и непотребни мебели се изнасят внимателно до камион, за да бъдат транспортирани до депо. Освен с изнасяне на мебели, нашата фирма се занимава и с тяхното внасяне. Ако скоро сте поръчали тежки нови мебели и секции ние можем да Ви съдействаме с внасянето, както и с монтирането им.

Нашата фирма предлага изнасяне на стари мебели като:

  • Стари дивани
  • Стари и повредени маси и столове
  • Легла, матраци и дюшеци
  • Гардероби и шкафове
  • Секции

Изнасяне на стари уреди

Изнасянето на стари електроуреди се случва най-често, когато е дошло време за тяхната смяна. Старите електроуреди заемат голяма част от пространството ни у дома. Те са наш верен помощник най-често в кухнята. Ако някой уред се повреди, то определено идва време за неговата смяна.

Стари уреди, който най-често изнасяме от домовете са:

  • Хладилници и Хладилници
  • Печки
  • Всякаква неработеща техника

Главна цел на нашата фирма е да Ви отървем от неработещата и повредена техника, която заема голямо пространство.  Извозването им до депо се случва, като първо се натоварват уредите и след това се транспортират с камиони.

Къде се изхвърлят вече изнесените мебели и уреди?

Изхвърлянето на стари мебели и уреди се извършва на регламентираните за това места. Правилното място за изхвърляне на всякакви отпадъци се нарича депо.

Не е правилно непотребните вещи да се изхвърлят в обикновените контейнери, тъй като мебелите и електроуредите са трудно разрушими и трябва да се рециклират.

Ако опитате все пак да изхвърляте повредени уреди на нерегламентирани места, то това би Ви донесло солена глоба.

Какви цени  предлагаме ние за услугата изнасяне на стари уреди и мебели?

Пакетни цени за изхвърляне на стари мебели и почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. – В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. – В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. – В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв. – Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. – Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. – Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. – Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. – Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.