Платено извозване на отпадъци

Изкупуване на стари мебели в София 0888 02 1111

Изкупуване на стари мебели

Не се изкупуват мебели от времето на социализма, както и повредени, скъсани, одрани захабени и със следи от използване. Не се изкупуват секции и гардероби от същият период независимо от състоянието. Не се изкупуват мебели с овални ъгли, като бюфети и гардероби. Всички описани по-горе мебели се натрошават и се извозват на депата в с. Долни Богров и кв. Враждебна до София. Погледнете евтините цени за извозване на стари мебели от всички квартали в града. На email: sofdepo@gmail.com може да изпращате снимки за одобрение на мебели.

Заплащането на одобрените мебели е от 1 до 8 % от стойността в магазина.

Решили сте да изхвърлите старите си мебели, но вместо това, вие можете да ги предоставите на фирма, която ще ги купи поради следните преимущества:

•Икономичност. Много хора предпочитат да си закупят ползвани и запазени мебели, защото те са в пъти по евтини, отколкото новите. По принцип най-скъпата и надеждна част на всяка мека мебел – рамката – като правило, струва приблизително двойно, отколкото тапицерията, пълнежа, пружината и декоративните елементи. При това ползваните мебели могат да имат надеждна рамка, а да се нуждаят от замяна на механизмите, възстановяване на отделните детайли и лицевата фурнитура. При закупуването на стари мебели служителите от фирмата ще възобновят гланца на лакираните и полирани повърхности, ще заменят счупените крака, ще почистят зацапванията и ще извършат всички необходими повреди, както и специална обработка при повредените дървени рамки от насекомите.

•Подмяна на тапицерията – в повечето майсторски ателиета има огромен асортимент от материали, превъзхождащи избора от разцветки на мебелните магазини.

•Клиентите желаещи да закупят ползвани мебели ще имат възможност от избор не само на цвета и материалите, но и на формата на мебелите. В процеса на възстановяване на мебелите не рядко се случва и пълна промяна на формата по желание на клиента. Като не само се подменят рамките, краката или пружините, но и се прави пълна промяна на външният им вид. Много лесно и просто може креслото да промени своя вид във форма, която вие желаете.

•Качество – мебелите, които са произведени преди 5-10 години назад, са по-здрави и надеждни и превъзхождат много съвременни модели от средна ценова категория.

Единственото, което може да направите, ако сте закупили нови мебели и се чудите какво да правите със старите – да не се колебаете и да се обърнете за помощ към фирма за хамалски услуги. Служителите от такава компания ще извършат цялостното изнасяне, натоварване и ще ви платят стойността на използваното обзавеждане.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.