Услуги за мебели

Изхвърляне на старо обзавеждане от къща. Ако имаш стари мебели за изхвърляне или се нуждаеш от ефективно почистване на двор и не знаеш какво да направиш, Depo.Bg е тук да помогне. Фирмата ни за извозване на боклуци в София е на твое разположение. С нашите хамали за мебели ще ти бъде лесно да се справиш с всякакви тежести. Просто звънни на 0888 02 1111 и започваме.

Подробно ръководство за изхвърляне на старо обзавеждане от къща

Какво предлагаме

Нашата фирма предлага евтино изнасяне на стари мебели в София. Извозваме всякакви стари мебели – легла, гардероби, дивани и други. Демонтираме големите мебели и ги товарим в камиона. Работим внимателно и събираме всички дребни отпадъци в здрави чували. Така гарантираме, че всичко ще бъде извозено и изхвърлено както трябва.

Подробно ръководство за изхвърляне на старо обзавеждане от къща

  1. Демонтиране. Разглобяваме големите мебели на части, за да се изнесат по-лесно. Нашите момчета за демонтаж са бързи и опитни.
  2. Изнасяне. Изнасяме мебелите пеша от висок етаж, без да оставяме следи. Имаме хора за тежка работа, които не се плашат от нищо.
  3. Товарене. След като мебелите са изнесени, ги товарим в камиона за боклук. Товарим бързо и сигурно, за да няма забавяне.
  4. Извозване. Камионът е натоварен и мебелите се извозват до депото за отпадъци. Фирмата ни за извозване работи с всички необходими документи и разрешителни.
  5. Дезинфекция. При нужда, извършваме и дезинфекция на помещенията след извозването. Измиваме с препарати и помитаме, за да оставим всичко чисто.

За повече информация и заявка за услугите, свържи се с Depo.Bg на 0888 02 1111. Работим в София и областта, като предлагаме изгодни цени и професионално обслужване.

Подробно ръководство за изхвърляне на старо обзавеждане от къща – ЧЗВ

Как да се отърва от старите мебели в къщата?

Наемаш фирма за извозване на мебели. Те идват, демонтират мебелите и ги товарят в камион. Транспортират ги до депо за отпадъци. Събират дребните отпадъци в здрави чували. Услугата е бърза и удобна.

Колко струва извозването на стари мебели?

Цените зависят от количеството и вида на мебелите. Може да започне от 50 лева. Някои фирми предлагат оглед и оценка на място. Така ще знаеш точната цена преди да започнат. Това спестява изненади и допълнителни разходи.

Какво включва услугата за извозване на мебели?

Услугата включва демонтаж на мебелите. Изнасяне на мебелите от къщата. Товарене в камиона и транспортиране до депо. Събиране на дребните отпадъци в чували. При нужда се извършва почистване и дезинфекция на помещението.

Колко време отнема извозването на стари мебели?

Времето зависи от количеството мебели. За малки количества отнема около час. За големи мебели и повече на брой може да отнеме няколко часа. Фирмите работят бързо и ефективно. Важно е да се уговори удобно време за извозването.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.