Изхвърляне на холна гарнитура и мека мебел всеки ден

Изхвърляне на мека мебел
Изхвърляне на холна гарнитура

 

Въпросът възниква често в случаите, когато сте приключили ремонт, а старите ви мебели не подхождат на новата обстановка или просто всичко е станало толкова старо и износено, че няма прегледен външен вид.

Ако не ви е по душа да продавате старите си мебели в интернет (защото не обичате да се пазарите) и нямате вила, където да изнесете старите си мебели – тогава, какво да ги правите? В даденият случаи е добре да ги дадете за утилизация. Невъзможно е да изнесете старият диван до контейнерите за боклук, защото може да получите голяма глоба.

Изхвърляне на кожен диван
Изхвърляне и извозване на холна гарнитура

След въпросът “къде?” следва и въпросът “как?” Старата холна гарнитура и мека мебел са едро габаритни предмети, с които трябва да се справите при изнасянето им от дома си. Не трябва да забравяте, че при изнасянето на дадените предмети има голям риск да зацапате пода, да повредите дограмата или други мебели. Освен това старата мебел е доста тежка и възможността да повредите интериора е реална.

Изхождайки от всичко казано до тук води до търсене на помощ и на ваше разположение е ДЕПО за изхвърляне на холна гарнитура и мека мебел. Много хора използват фирми за хамалски услуги за извозване и утилизация на старите си мебели. Разценките на тези фирми предимно са ниски, а наборът им от услуги, влизащи в стойността е доста широк. Предимно дадените фирми имат на щат професионални хамали и собствен автопарк с товарни камиони. За работата по утилизация те притежават лицензии към заводи за преработка, които държат на своята репутация, без да ви създават някакви проблеми. Така вие ще решите веднага няколко въпроса, без да се налага да молите помощ от съседи или роднини.

Изхвърляне на стара мека мебел
Изхвърляне  и извозване на стара мека мебел

Хамалите са специалисти по такелажни работи и са с висока квалификация, оперативно и качествено оказващи следните видове услуги:

-товарене и разтоварване на товара, независимо от габаритите;
-монтаж и демонтаж на мебелите и оборудването;
-оптимално поместване на товара в камиона;
-преместване на товари между складове;
-разпределение на товара;
-опаковка, сортировка и маркировка на товара;

При необходимост хамалите, крупно габаритните товари се свалят по етажите на ръце, като диван — тройка, който не може да влезе в асансьора. След като се обърнете за помощ към хамали може да бъдете уверени, че те ще ви избавят от всички грижи. Те ще ви помогнат да транспортирате не само старият диван, но и роялът, който не използвате. Също към тях може да се обърнете и за услугите демонтаж на гардероб и извозване до депо в София.

На професионалистите може да поверите всичко, дори чупливи и антикварни предмети.
Търговски организации често ползват услугите на ДЕПО за изхвърляне на холна гарнитура и мека мебел. Хамалите са просто необходимост при изнасяне на едро габаритни товари, защото те оптимално ще поместят товара в камиона, на прицепа или в склада. Затова не наемайте случайни хора или дилетанти. Обръщайки се към ДЕПО за изхвърляне на холна гарнитура или мека мебел ще съхраните цялото си имущество цяло и неповредено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.