Фирма за пренасяне на мебели в София

Фирма за пренасяне на мебелиЖивота е цял сериал от промени. Всичко се променя: хората, вкусовете в храненето и дрехите, номера на телефона и адреса по местоживеене. И като стана дума за адреса, то без пренасяне на мебели няма да мине, а заедно с това и без услугите на хамали също. Никак не върви да сваляте шкафове и дивани от десетия етаж през тесния асансьор!

И тук на помощ ще дойдат хамалите. Има много хамалски фирми, които ще извършат пренасянето на вашите мебели стига само да им прозвъните. Защото пренасянето и извозването на мебели е едно от основните им направления от тяхната дейност. Затова заедно с мебелите те ще превозят в дома на клиентите си нужния уют.

Разбира се, можете да се опитате да икономисате и организирате пренасянето и извозването на мебелите самостоятелно. Но, при реализиране на тази идея веднага изникват и няколко очевидни минуси.

Като първо е, нужно да намерите товарен транспорт. Вашият любим автомобил с пренасянето на мебелите едва ли ще се справи. Да търсите собственици на товарни камиони сред вашите познати ще отнеме време. Добре е, ако такива има, но даже и на тях ще трябва да заплатите горивото, както и загубеното време. Ако не му заплатите за загубеното време, то за в бъдеще ще бъдете задължени да му се отблагодарите чрез някакъв вид услуга.

Като второ, мебелите е нужно да бъдат изнесени от етажността, на която се намира вашето вече бивше жилище. Ако сте на първия етаж, то считайте, че на вас ви е много провървяло. Ако ли не – гответе се за неприятности. Мебелите имат неприятното свойство да засядат на стълбищната площадка или да бъдат изтървани и да паднат. А, някои от тях са чупливи. Да обелите стената и любимият кухненски шкаф, а стъклата поличките да се счупят е трагедия. После вървете да доказвате на съпругата си, че така изглежда по-добре! А гърба ви? Не си мислете, че някои ще ви каже „благодаря“.

И, накрая, като трето да пренасяте мебели със свои сили – това е загуба на цял ден, да не кажем два. За да се посветите на тази дейност, ще трябва да си вземете почивен ден и да изоставите всички други ваши задължения. Да не говорим, че преди да ги изнесете ще се наложи някои от тях да разглобите, опаковате, което отиде цяла седмица и ще се наложи да се простите и със съня. Освен това, ако за пренасяне на вашите мебели отиде седмица, то за нейното подреждане на новото място се пригответе за две.

Нека да погледнем, как ще премине вашият ден, ако вие сте поръчали пренасяне на мебели чрез хамалска компания.

Като цяло той ще премине без никакви ексцесии и неприятни ситуации. Телевизора, масичката под него и дивана ще се окажат на новото място навреме. Същото можем да кажем и за останалите мебели. При това всички мебели ще пристигнат в събран и сглобен вид. Товарните камиони на фирмите за хамалски услуги са големи и да се разглобява масата за хранене на съставните й части не е задължително. А, хамалите без труд ще свалят/качат мебелите на нужния етаж. И вие ще се убедите, че те бързо и акуратно ще преодолеят теснината на стълбището. Те ще извършат всичко това без никаква драскотина, без нито едно изкъртване и без никаква загуба на вашите мебели. Това те ще ви го гарантират, а при евентуална неприятност ще поемат щетите!

И ако все пак сте решили да икономисате, то… не се колебайте и им се обадете по телефона. Защото услугите им по пренасяне на мебели не струват скъпо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.