Фирма за превоз на мебели в София област

Фирма за превоз на мебели в СофияДнес превоза на мебели в София се явява много разпространена услуга. Нашите граждани, с ръста на своето благосъстояние, все по-често сменят своята стара мебел с нова. Именно тогава възниква въпроса, къде да денем всичките тези ненужни дивани и шкафове? В цивилизована Европа ненужните мебели се изнасят в определени за това места на всяка улица, където много бедни хора могат безплатно да се обзаведат с шкафове, дивани, кресла и други подобни вещи, които не могат да си купят.

Но, при нас не е прието да се постъпва така. Какво да направим в такава ситуация? Доброто решение на този належащ проблем е ползването на услуги на хамалска компания, специализирана в извозването и утилизация на старите мебели. Разбира се, това може да решите да свършите самостоятелно, но извозването на габаритни мебели е не леко занятие и не съвсем приятно. При това може да се наложи, да се разглобяват някои от мебелите, за което ще трябва специални инструменти и опит. Специалистите на такава компания бързо и акуратно ще разглобят старата мебел, ще осъществят нейното извозване за утилизация в кратък срок, в удобно за вас време. Съхранението на помещенията при изнасяне на старата мебел ще бъде гарантирана от опитните сътрудници. Те ще изчистят участъка на помещенията от ненужните вещи и отпадък.

Услугата за превоз и утилизация на стари мебели все по-често се използва не само от състоятелни граждани или юридически лица, но и от обикновените хора. Защото пред такъв проблем се изправя всеки, който си е купил нов диван или шкаф. Този въпрос е актуален, ако ви предстои и капитален ремонт.

Ако вие се обърнете към компания, за решаване на този проблем, свързан с превоза и утилизацията на мебели, ще легнат на плещите на хамалите. В уговореното с вас време и място ще пристигне камиона с хамалите, които бързо ще разглобят мебелите, ще ги изнесат, натоварят и извозят. Превоза на мебели се осъществява със специални мебелни фургони. При това компанията за превоз ще подбере отделен камион само за вашата мебел и необходимото количество хамали. При необходимост от утилизация, тя ще бъде извършена на специални полигони.

Работещите в такава компания хамали са истински професионалисти в своята работа. Те не само могат да изнесат вашите мебели, но и ще проявят нужния такт, ако на клиента му е жал да се раздели с нея. Хамалите могат да се справят практически с всякакъв проблем, който може да възникне при разглобяването и превоза на мебелите. Възможен е вариант за превоз на отпадък с бункер и контейнер.

Обръщайки се към такава компания, на вас ще ви остане възможността да се радвате на новата си мебел и да отбележите новодомието, без да имате грижа, къде да денете старата мебел. Сега няма да ви се налага да мислите за това, къде да денете стария диван или ракла, защото на улицата няма специално отредено за това място, както в Европа. Такива компании могат да превозят мебели с различни габарити, независимо от тяхното количество и тегло. За компанията е важно, разглобяването и превоза на мебелите да мине сравнително бързо и акуратно, без никакви ексцесии.

Стойността на услугите на такава компания не е много висока, което не се отличава от друг вид предоставяни услуги. Цената зависи от времето, което е загубено за демонтаж и натоварване на мебелите, цената за гориво на транспорта и други.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.