Фирма за изхвърляне на мебели и матраци

Изхвърляне на мебели и матрациПредстои ви преместване, вие сте си купили нови мебели и желаете да освежите свободното пространство. Какъвто и да е случая на вас ви е нужно изхвърляне на старите мебели и матраци! За да не се главоболите сами, може да се обърнете към компания за хамалски услуги, която професионално ще осигури изнасянето, изхвърлянето и утилизацията на мебелите и матраците.

Тези услуги не съществуваха преди двайсет години, защото тогава мебелите бяха дефицит: те не струваха скъпо, но бяха в ограничено количество.

Мебелите за няколко години, губят своята актуалност, остаряват и губят външния си вид, въпреки всичко продължават да се явяват символ на благополучие. Именно поради тази причина с неохота се разделят със старите си мебели хората на преклонна възраст. Специалистите от хамалската компания при изхвърляне на негодни мебели и матраци, поръчано от децата и внуците на възрастните хора, се налага да убедят последните, че техните мебели отиват на вилата, а не на сметището, където е гробището на много отживели своите години дивани и бюфети.

Ако сте направили скъп ремонт, но старите мебели още не сте изнесли – те ще загрозяват интериора. Освен това да ги изнесете е нужно да стане акуратно и внимателно, което е по силата само на професионалисти или така наречените хамали. Те ще изхвърлят мебелите, матраците и всичко, което е необходимо. Понеже контейнерите за битови отпадъци не могат да поберат крупно габаритните мебели те ще ги извозят до сметището предназначено за това.

Компаниите за хамалски услуги притежават всички необходими инструменти и оборудване, специални машини и многогодишен опит, за да може извозването на мебелите и личните вещи да мине максимално безболезнено.

Те бързо и веднага ще очистят вашия дом, вила, офис, склад или гараж от стари мебели и матраци, от които искате да се избавите. Не се притеснявайте, те работят с всякакъв обем и количество ненужни вещи. След оформяне на вашата заявка, в уговореното с вас време ще пристигнат хамалите, ще изнесат мебелите и матраците, като започнат с демонтаж на мебелите и очистване на даденото помещение от ненужни боклуци. След което всичко ще бъде натоварено на подходящ камион и откарано до специално за утилизация място.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.