Товарен транспорт София и страната

Товарен транспорт СофияПри необходимост от превоз на мебели и вещи възниква въпроса за транспорта, с който трябва да бъде извършено извозване. Ако обема на мебелите за превоз не е толкова голям и мястото за разтоварване се намира в близост до дома ви, то специалистите препоръчват малък микробус. За такъв транспорт може да се обърнете към фирма за хамалски услуги. Такива фирми разполагат с голямо разнообразие на товарни превозни средства.

В техния автопарк има камиони, които са тентовани и мебелни фургони. Особено за централните градски райони по натоварените и тесни улици малогабаритните и супер маневрените камиони се справят много добре. Водачите на такива фирми отлично познават маршрутите и нестандартните трасета в града. За пълното удобство на водачите е предвидена връзка с диспечер от офиса, който при необходимост, коригира маршрута при възникване на така наречената „тапа“. Наличието на квалифицирани специалисти прави превоза улеснен и бърз до всяка точка на страната. Тези професионалисти имат готовност и са в състояние да осигурят превоз на вашите мебели и вещи, дори зад пределите на страната.

Техните товарни камиони имат полезен обем за натоварване на мебели от 10 до 13 кубика. Габаритните размери на транспортните средства позволяват достатъчно комфортно да се натоварят, например, стандартна библиотека от пет модула, стандартно кухненско обзавеждане, спалня, табуретки, диван и цял набор от кутии с битови вещи. Вътрешната каросерия на фургона практически съответства на цялото обзавеждане на средно статистически дом. Вашите мебели ще бъдат напълно комфортно превозени. Дори домашните цветя няма да „почувстват“ промяна при превоза. Всички стени на фургона са оборудвани със специални универсални укрепления, които са разчетени за фиксация на всякакви предмети. В такива транспортни фургони могат да се фиксират и антикварни мебели и обемни музикални инструменти, както и хладилници и медицинско оборудване. Малогабаритните камиони имат удобна височина на фургона, което позволява да се натоварят мебели без риск от повреждане.

Ако разглеждаме финансовата ефективност на поръчката с обикновен мебелен транспорт, то разчета показва, че за превоза на не голям обем мебели това е най-изгодния вариант. При вашата поръчка служителите на фирмата за хамалски услуги предварително ще изчислят всички ваши разходи и вие ще се уверите, че услугата е на достъпна цена. Отчитайки, че дългия престой не е изгоден нито за тях, нито за вас, то преди натоварването на мебелите всичко ще бъде разглобено и опаковано преди това. Демонтажа и подготовката на мебелите и опаковането на всички вещи е нужно да бъде извършено ден, два преди това. Всички подготвителни работи ще ви допринесат съществена икономия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.