Платено извозване на отпадъци

Събиране на електроуреди в София 0888 02 1111

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Събиране на електроуреди и скрап

Навярно на всеки в живота е изпадал в положението, къде да дене старите си електроуреди? Ако сте закупили нови, то очевидно въпроса за ремонт е отпаднал. Да ги дадете за резервни части или за скрап? Ако това са съвременни електроуреди и не подлежат на ремонт може да позвъните в ремонтен сервиз и им ги предложите за резервни части – там със сигурност ще ги вземат с удоволствие – наистина ще ви ги платят евтино, но затова пък сами ще дойдат и ще ги вземат точно като фирмите за събиране на електроуреди. Но, ако не са пригодни за резервни части изниква въпроса, къде да ги изнесете и изхвърлите.  Ако техниката е в работно състояние, въпроса, къде да ги денете е малко по-лесен. Напишете обява за продажба в някои сайт /такива днес има  много/ или ги подарете на някои, който има нужда от тях. Може да ги предложите на съседи, познати или да ги подарите на детски дом, където децата ще ви бъдат много благодарни.

Но, ако са повредени и не подлежат на ремонт, а вие нямате време да издирвате сервизи, за да им ги дадете за резервни части, тогава какво да ги правите? Някои ще ви посъветват да ги изхвърлите на боклука. Там набързо ще се намери, кои да ги разглоби за резервни части, за да може да ги занесат за скрап, за цветни метали,. И ако на вас ви е безразлично, може да ги изнесете, но ще имате някои трудности. Ако между електроуредите има перална машина, то ще ви бъде тежко да я изнесете сами. Ще имате нужда от няколко хамали да я изнесат, а ако жилището ви е на горните етажи и асансьора не работи, ще се наложи на ръце да я свалят извън кооперацията. Затова най-доброто решение е, да се обърнете към фирма за хамалски услуги. Служителите на ДЕПО.БГ имат голям опит в утилизирането на ненужни и излезли от строя електроуреди.

Не се колебайте и поръчайте изнасяне и изхвърляне на електроуреди във фирма за хамалски услуги. Това за сега е най-цивилизованият метод, за да се избавите от остарялата битова техника. Такава услуга днес стремително набира обороти, така както стремително расте и пазара на съвременната битова техника. Електроуреди от всякакъв тип има  почти във всеки дом и на всеки 5-7 години те се нуждаят от замяна. Фирмите за хамалски услуги отдавна предлагат своите услуги по извозване и утилизация. Те имат своите постоянни клиенти, които поръчвайки един път, по какъвто и да е повод  извозване на стари вещи, мебели и техника, всеки път се обръщат към тях, за да ползват отново услугите им. Това е така, защото цените на услугите им са достъпни за всички. Вие също можете да се присъедините към големия списък на техните постоянни клиенти и да получите отстъпка. Позвънете им по телефона и те ще ви отговорят.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.