Преместване на дома и офиса в София

Преместване на домаАко планирате жилищно преместване – спокойно можете да се обърнете към фирма за хамалски услуги и нейните служители ще ви помогнат да осъществите целия процес по смяна на местожителството максимално бързо и комфортно.

Начерняно, до момента на преместване в новия ви дом, вие сте имали много грижи и сега, считате транспортирането на мебели и вещи още едно трудно мероприятие. Но, това въобще не е задължително! Вие можете да се заемете с много по-важни дела от транспорт на мебели, техника и вещи, за тях ще се погрижат професионалистите.

Основния фактор за ценообразуване на преместването се явява обема на работа, към което се включва и времето нужно за изпълнение на товаро-разтоварните работи, опаковка, демонтаж/монтаж на мебели и др.

Количеството хамали се определя от количеството работа, което води до необходимият модел транспорт. Товаренето/разтоварването на камиона се тарифира на час. Например, ако вие поръчате два камиона, но обема на работа е голям – натоварването може да се извърши за 4 часа, при това наема на три камиона може да ви струва по-евтино, отколкото ако се арендуват по-малко транспортни средства. Тогава ще се наложи повторно връщане, допълнително изчакване и други показатели

Необходимостта от демонтаж на мебелите ще намали мястото в транспортното средство, което води до икономия на средства. За един двустаен апартамент в повечето случаи, след демонтаж на мебелите от хамалите, ще ви е нужен само един камион от порядъка на 13 кубика. Ако багажа е много ще се наложи да се помисли за допълнителен персонал и транспорт

Преди натоварване на предметите на камиона е необходимо всички мебели и вещи да се опаковат. Ако искате да икономисате малко средства вие можете сами да опаковате всички предмети със стреч или въздухомехурестта опаковка.

При разчета на времето за аренда на транспорта трябва да се отчете времето на товарене/разтоварване на камиона, вероятното време за превоз, като се имат предвид състоянието на пътищата и разстоянието до новото място. Ориентировъчно оценявайки времето на камиона за път вие ще знаете цялата стойност на поръчката си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.