Меню Затваряне

Фирма за почистване на градини и дворове

Почистване на градини и дворовеЗемеделската работа, както и градинарската изискват много време, грижа и познания. Тук няма да говорим за озеленяване и залесяване, а моментите, в които трябва да обърнем по-специално внимание на почистване на градината и двора.

Почиствания от типа градинарска работя, се правят сезонно. Те биват пролетно почистване преди насаждане на различните цветя, култури или подготвяне на овошките за предстоящия нов сезон. В това почистване се използват множество градинарски инструменти, препарати за защита на растенията и такива, които предотвратяват образуването на плевели и бурени.

При почистване на двор можем да включим изсичане на стари и изсъхнали дървета, изкореняване на храсти, бурени, рязане на клонки, изнасяне на дънери и паднали дървета, останали от буря и други. Дейността около почистването на двор може да е всеобхватна. По време на ремонтни дейности и строително монтажни такива също се струпват много непотребни материали, отпадъци и боклук в двора. Това налага еднокатно и обстойно почистване.

В случаите, когато купуваме нов имот с двор и/или градина, за ниската му цена безпорядъка в тези зони е неописуем. Нуждата от прекарване на ВиК тръбопроводи, ел. инсталации и други кабели налагат прокопаване на дълбоки ями и окопи. Всичката струпана земя трябва да бъде почистена, събрана и извозена.

За всички споменати работи и за други, които не са включени в списъка, но свързани с градина, двор и къща можем да потърсим професионалната услуга от фирма. За кратки срокове от време, организирано и пълно обслужване, за достъпни цени дворовете могат да са приведени в изряден вид.

Към фирма можем да се обърнем и когато имаме нужда от периодични поетапни почиствания след даден сезон, и при еднократно голямо почистване преди настаняване в новия дом, и във всеки случаи, когато работата е в повече и пряко силите на само човек да я свърши.

Специализирани кадри се заемат с изнасяне, товарене и изхвърляне на всичко непотребно и понякога вредно в дворове и градини, за да преобразят имота ни във вид, който би се харесал на всеки.

Коментари чрез Facebook

comments

Powered by Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.