Фирма за почистване на градини и дворове

Почистване на градини и дворовеЗемеделската работа, както и градинарската изискват много време, грижа и познания. Тук няма да говорим за озеленяване и залесяване, а моментите, в които трябва да обърнем по-специално внимание на почистване на градината и двора.

Почиствания от типа градинарска работя, се правят сезонно. Те биват пролетно почистване преди насаждане на различните цветя, култури или подготвяне на овошките за предстоящия нов сезон. В това почистване се използват множество градинарски инструменти, препарати за защита на растенията и такива, които предотвратяват образуването на плевели и бурени.

При почистване на двор можем да включим изсичане на стари и изсъхнали дървета, изкореняване на храсти, бурени, рязане на клонки, изнасяне на дънери и паднали дървета, останали от буря и други. Дейността около почистването на двор може да е всеобхватна. По време на ремонтни дейности и строително монтажни такива също се струпват много непотребни материали, отпадъци и боклук в двора. Това налага еднокатно и обстойно почистване.

В случаите, когато купуваме нов имот с двор и/или градина, за ниската му цена безпорядъка в тези зони е неописуем. Нуждата от прекарване на ВиК тръбопроводи, ел. инсталации и други кабели налагат прокопаване на дълбоки ями и окопи. Всичката струпана земя трябва да бъде почистена, събрана и извозена.

За всички споменати работи и за други, които не са включени в списъка, но свързани с градина, двор и къща можем да потърсим професионалната услуга от фирма. За кратки срокове от време, организирано и пълно обслужване, за достъпни цени дворовете могат да са приведени в изряден вид.

Към фирма можем да се обърнем и когато имаме нужда от периодични поетапни почиствания след даден сезон, и при еднократно голямо почистване преди настаняване в новия дом, и във всеки случаи, когато работата е в повече и пряко силите на само човек да я свърши.

Специализирани кадри се заемат с изнасяне, товарене и изхвърляне на всичко непотребно и понякога вредно в дворове и градини, за да преобразят имота ни във вид, който би се харесал на всеки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.