Меню Затваряне

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 до 5.50 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева до 0.20 см.височина 0.40 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване до депо 3.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 15.00 до 55.00 лв.кв.м.

Цената зависи от количеството и височината на постройките.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 15.00 до 55.00 лв.куб.м.

Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци

Проблемът с отпадъци и боклуци в дворове и къщи е голям проблем не само за хората, които живеят на село, но и за хората, които имат имоти в града. Извозване на храсти и боклуци може да направите и сами със собствени сили, имайки в предвид това, че работата не е еднократна и периодично налага свята поддръжка. За разчистване на дворове и извозване на храсти и боклуци може да наемете и хора на черно.

Почистване на дворно място

И днес много прибягват към този метод, въпреки, че постепенно отшумява и бива изместен от далеч по-модерният начин, чрез фирма. Като услуга се заражда по отдавна, когато хората главно от селата и вилните зони усещат необходимостта от втора работна ръка, която да се заеме с хамалската работа. Най-често за целта се наемат социално слаби лица, такива от малцинства или безработни, които за малка сума пари, понякога, както се казва „за единият обяд“ вършат цялата работа в градината, наред с почистване и организиране на дворното място.

Почистване на двор и демонтаж на бараки

Днес модерният начин е всичко това да бъде уговорено от фирма. Този подход е по-надежден, защото не се поема риска нещата да не бъдат свършени, както ви се иска. В този ред на мисли не нарушавате ничии права, не престъпвате законни норми, с наемане на нископлатена работна ръка и няма риск да бъдете измамени.

Извозване на боклуци

С фирма по Почистване на дворове и извозване на храсти и боклуци вие ще получите комплексно обслужване; качествено извършена дейност; професионално отношение и всичко това на ниски цени.

Всички проблеми около събиране, сортиране, товарене, почистване, извозване на всякакви боклуци от дворове и градини може да се окаже една от многото дейности, които извършват легализираните фирми по хамалски услуги.

Изхвърляне на отпадъци от двор в София

И след, като има такива облекчени варианти, защо да не се поинтересуваме как стои въпроса за нас и кога можем да заявим нуждата от Почистване на дворове и извозване на храсти и боклуци веднага.

Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място.

Тези правилата важат основно за „клиенти“ които спестяват информация по телефона за количества отпадък или мебели на адреса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.