Меню Затваряне

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 до 2.50 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева до 0.20 см.височина 0.40 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване до депо 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 15.00 до 25.00 лв.кв.м.

Цената зависи от количеството и височината на постройките.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 15.00 до 25.00 лв.куб.м.

Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуциПроблемът с отпадъци и боклуци в дворове и къщи е голям проблем не само за хората, които живеят на село, но и за хората, които имат имоти в града. Извозване на храсти и боклуци може да направите и сами със собствени сили, имайки в предвид това, че работата не е еднократна и периодично налага свята поддръжка. За разчистване на дворове и извозване на храсти и боклуци може да наемете и хора на черно. Почистване на дворно мястоИ днес много прибягват към този метод, въпреки, че постепенно отшумява и бива изместен от далеч по-модерният начин, чрез фирма. Като услуга се заражда по отдавна, когато хората главно от селата и вилните зони усещат необходимостта от втора работна ръка, която да се заеме с хамалската работа. Най-често за целта се наемат социално слаби лица, такива от малцинства или безработни, които за малка сума пари, понякога, както се казваПочистване на двор и демонтаж на бараки „за единият обяд“ вършат цялата работа в градината, наред с почистване и организиране на дворното място.

Днес модерният начин е всичко това да бъде уговорено от фирма. Този подход е по-надежден, защото не се поема риска нещата да не бъдат свършени, както ви се иска. В този ред на мисли не нарушавате ничии права, не престъпвате законни норми, с наемане на нископлатена работна ръка и няма риск да бъдете измамени.

Извозване на боклуциС фирма по Почистване на дворове и извозване на храсти и боклуци вие ще получите комплексно обслужване; качествено извършена дейност; професионално отношение и всичко това на ниски цени.

Всички проблеми около събиране, сортиране, товарене, почистване, извозване на всякакви боклуци от дворове и градини може да се окаже една от многото дейности, които извършват легализираните фирми по хамалски услуги.

Изхвърляне на отпадъци от двор в СофияИ след, като има такива облекчени варианти, защо да не се поинтересуваме как стои въпроса за нас и кога можем да заявим нуждата от Почистване на дворове и извозване на храсти и боклуци веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.