Изнасяне на апартамент в София с изхвърляне на мебели

Изнасяне на мебели от апартамент

Изнасяне на апартамент е въпросът – къде да денете ненужните вещи и мебели от апартамента си? Професионалните хамали ще ви помогнат да направите събирането и изхвърлянето на ненужните вещи. Те предлагат и извозване на стари мебели, както в процеса на преместване, така и отделно. Единственото, което трябва да направите е да направите поръчка по телефона. Поръчайте хамалски услуги или оставете запитване на техния сайт. Опитния мениджър по наболелите въпроси ще ви изясни, колко е именно отпадъка и какво количество подлежи на изхвърляне.

Изнасяне и изхвърляне от апартамент

Изхождайки от тези данни, ще се определи транспорта със съответния обем и нужното количество хамали. Като минимум това са двама човека и повече. Предварително ще договорите времето за провеждане на това мероприятие / изчистване на апартамент с мебели и изхвърляне на ненужни вещи и отпадък от апартамент/ ще се определи ден и час и техния камион точно в уговорения срок ще паркира пред вашата кооперация. Работните действия ще бъдат изпълнени и в точен ред, в дадения ден и уговореното време.

Работата може да се извърши комплексно, което се нарича «до ключ», като това включва събиране, изнасяне, извозване на ненужни вещи и стари мебели от цялото жилище, което предразполага освобождаване на дома напълно. Или частично по ваше желание, на отделни предмети – разглобени на елементи или изнесени цели. Като пример, вие искате да смените в дома си дивана, креслата, шкафове, легла, кухненско обзавеждане, хладилник, печка, пералня или просто да изхвърлите пиано или библиотека – то, помощта на хамалите ще ви бъде необходима повече от всичко.

Да разгледаме конкретни примери за изнасяне на предмети и стари мебели:

Изнасяне на стари шкафове

Като за начало да разгледаме старо кухненско обзавеждане – изнасяне на апартамент с мека мебел – дивани, кресла и легла. Демонтаж и изнасяне на отпадък от мебелите от кухнята, всекидневната и спалнята. Ако ви се налага напълно да подмените интериора на всекидневната или спалнята, изнасянето и извозването на старите мебели започва с тези предмети, които може да се изнесат без предварителен демонтаж. Като правило, това са диваните, креслата, масите, столовете, табуретките и др. В отделни случаи, за да се облекчи изнасянето се премахват седалките, облегалките и подлакътниците, снемат се краката и възглавниците. От леглата се снема матрака, облегалката, а при необходимост се разглобява рамката. Но, всичко това се прави ако е оправдано времето и състоянието на мебелите.

Шкафове в това число и вградените. Разглобяване и внимателно изнасяне от дома ви.

Изхвърляне на празен шкаф

Ако шкафа е вграден в ниша, той ще бъде внимателно демонтиран без нарушение целостта на стената, като всички неравности по шпакловката и следи от неговото пребиваване на това място ще бъдат заличени. Вградените стени, фасадни вратички и  лавици ще бъдат разглобени. Цялата конструкция компактно ще бъде пакетирана и вързана, за да може внимателно да бъде изнесена от дома ви, без да се нарушава дограмата и ъглите на стените. Вградените шкафчета напълно се разглобяват, снимат се огледалата, стъклените лавици и вратички, демонтират се дървените рафтове, вътрешните прегради и страници. Всичко компактно по размер се опакова и изнася. За да се извърши напълно демонтиране, изнасяне и натоварване на едро габаритни мебели на професионалистите им са необходими няколко часа.

Изхвърляне на кухненско обзавеждане, хладилник и пералня.

Събиране и изхвърляне на кухненско обзавеждане

Ако сте решили да смените кухненското обзавеждане, ще се наложи предварително да изхвърлите старото. Хамалите специалисти ще изключат електроуредите, ще снемат вградената битова техника и ще пристъпят към демонтажа на кухненската мебел. Хладилника, печката и пералнята ще бъдат изнесени цели без нарушение целостта на вътрешния интериор, като се следват правилата за безопасност по демонтажа на битова техника. От стария хладилник може да се свалят вратичките, ако ще затруднят неговото изнасяне. Естествено, отначало трябва да се свалят всички рамки, рафтове и лавици. Понякога разглобяването на стари грохнали гарнитури не е възможно, защото те са толкова разпаднали, че е по-добре да бъдат изнесени цели, отколкото да се демонтират. Разбира се, всичко това се прави със съгласие на клиента, но предимно клиентите нямат нищо против относно способа на демонтажа, ако това не вреди на останалия интериор

Често задавани въпроси за изнасяне на апартаменти

Каква цена трябва да заплатя за цялостно почистване на апартамент в София?

Цената за услугите по почистване на апартамент със събиране и изнасяне на боклук се определя от 5 критерия:
1. Големина на жилището;
2. Количеството и вид отпадък;
3. Наличието на био отпадъци;
4. Степен на замърсеност;
5. Разстояние до депото.
Във всеки един от критериите ще ви съдействаме с безплатен оглед, консултация най-оптималният вариант за евтина цена.

За колко време се почиства жилище и колко време предварително да заявя услугите?

Времето за изпълнение за отрупани жилища е средно по 2 часа на стая. За ден почистваме жилище отрупано до тавана с отпадъци и с големина 120 кв.м от 5-ти етаж пеша.
Колко време предварително да заявя почистване на апартамент или къща?
1. За почистване на една стая може да заявите от сутринта за след обяд!
2. За почистване на тристаен и по-голям от днес за утре.
3. За триетажна къща 2 дни по-рано.
Във всеки един от случите предлагаме оптимални решения за дейностите по извозване на стари мебели и разнородни отпадъци в град София.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.