Меню Затваряне

Извозване на отпадъци от апартаменти в София 0888 02 1111

Извозване на отпадъци
Товарене на отпадъци в камион

При покупката на вторично жилище, може да възникне проблема по извозване на отпадъци и избавяне от стари мебели и вещи, които са оставили собствениците. Често остава огромната библиотека в хола, която отдавна е излязла от строя. На вилата няма как да я изнесете, да я продадете е невъзможно, защото такава мебел днес на никого не е нужна. С този проблем се сблъскват много собственици, които са решили да направят ремонт в своя дом, като се избавят от стария интериор. Как и къде да изнесете старите мебели и вещи от дома си, един много наболял и актуален въпрос?

Да се заемете с изнасяне на апартамент със стари мебели означава да се сблъскате с ред проблеми. За демонтажа ще ви трябват специални инструменти и умения. Ключове от различен тип, отвертки и куп други неща, които са нужни за този вид дейност. След това е необходимо всичко да се опакова, изнесе, натовари и извози до специално определените затова места. Но, старите огромни мебели имат не малки  габарити, и не винаги е лесно да се намери транспорт. А, да се говори за утилизация просто няма смисъл. Документи, за разрешаване на утилизация на мебели нямате, а да се заемате с тяхното оформяне нямате нито време не желание.

Извозване на отпадъци от апартамент
Боклуци приготвени за товарене

Но, изход винаги има и той е много прост. На помощ ще ви дойдат вежливите и внимателни служители от фирма за хамалски услуги, които ще ви окажат комплекс от услуги за извозване на отпадъци, започвайки с демонтажа и завършвайки с пълна утилизация на мебели от всякакъв тип. Специалистите пристигат на място и определят обема на работа, като правят грамотно заключение и определят стойността на дадената услуга, като на постоянните си клиенти правят намаления и бонуси. Днес почистването на апартамент от стари мебели и вещи е най-разпространената услуга сред населението. Именно с този проблем възникват доста сложности. Изнасянето на стари мебели и вещи от апартамента ви до контейнера за боклук е невъзможно, защото ще получите глоба и ред други санкции.

А, да се въоръжите с необходимите специални инструменти, за да ви е по-лесно и бързо да отделите антре солей от корпуса на стената, секциите една от друга е безпрецедентно, защото професионалните хамали за кратко време ще ви избавят от това не благоприятно занимание. Специалистите от фирма за хамалски услуги винаги са готови да пристигнат до вас и да ви окажат помощ в удобно за вас време. Вие можете да съберете бригада през почивните дни, но транспорт пак ще се наложи да търсите.

Извозване на боклуци и отпадъци
Събиране на едно място на разнородни отпадъци

А, оперативността и високото качество при изхвърляне на стари мебели и вещи от дома ви са едно от основните качества на професионалните хамали. Да се изнесат старите мебели и вещи от дома ви, за да се подготви жилищната площ за капитален ремонт или създаване на нов интериор бързо и качествено, може да стане само чрез помощта на хамали. Всичко това те ще направят оперативно и индивидуално за всеки клиент. Служителите от фирмата за хамалски услуги няма да изискват от вас да правите някаква подготовка за бъдещите работи, те сами ще я направят. Утилизацията на всеки тип мебели за вас ще мине незабелязано за вас.

Коментари чрез Facebook

comments

Powered by Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.