Фирма за товарни превози

Товарни превози
Товарни превози

Днес ние наблюдаваме бурно развитие в различните сектори на икономиката. Много разпространен сегмент в съвременният свят, колкото и да ни е странно, секторът с предоставяне на всевъзможни услуги на населението. В деловият свят голямо разпространение е получил сегментът в услугите на товарни превози в страната.
Компании, предоставящи дадените видове услуги, се намират в постоянно търсене на път за разширение на своят бизнес и предлаганият асортимент на услуги на своите клиенти, защото от това много зависи тяхната конкурентоспособност.
Като първо, трябва да отбележим, че съществува класификация на товарните превози:
– Превозите могат да се извършват с различен вид транспорт от леки автомобили до товарни;
– Товарните превози в страната могат да се осъществяват до всяко населено място и район;
Качеството и количеството на предоставяните услуги на компаниите товарни превози с помощта на хамали зависи от наличието на материални ресурси и оборудване. Ако ви се наложи освобождаване и изнасяне на стари офис мебели  хамалите ще ви предложат изгодна оферта.
За осигуряване на товарни превози в страната чрез различен транспорт е необходимо да има собствен автопарк с различни товарни машини. Говорейки за разстояние е, необходимо да се осигури връзка и с други видове транспорт при необходимост.
И така, всеки вид товарен транспорт има своите особености.
Стойността на услугата се формира изхождайки от:
– Видът транспорт, който е избран за превоз;
– Местонахождение на адреса;
– Реалната стойност на обслужване на автомобила;
– Избран пакет от услуги и други параметри;
Фирмите за хамалски услуги извършващи товарни транспорти могат да ви предложат и помощта на хамали, които ще извършат необходимата опаковка на вашият товар, ще натоварят всичко на камиона и разтоварят на мястото за доставка.
Ако се налага да се превозват ценни товари, задължително хамалите ще ви предоставят застраховка на товара при сключване на договора за услуга.

Товарни превози с камион
Товарни превози с камион

Защото при превозът има риск да се лишите от своят товар или той да пострада. Например, при авария на пътя не е тайна, че всяко ПТП може да се случи по много причини – атмосферни условия, излизане на камиона от строя или грешка на водача. Друг фактор на риска е престъпността, като разбиване на превозното средство, което не е рядкост. И, никои не може да ви даде гаранция, ако няма пълна застраховка на товара.

Компанията превозвач е длъжна да достави товарът в цялост и съхранен, в указаният срок. По ваше желание, след извършване на доставката, ще ви бъде предоставен пълен отчет за изпълнение на поръчката.

За да направите поръчка е необходимо само да позвъните в call-центърът и да предоставите на оператора вашата заявка. Операторът ще запише всичко и ще разчете оптималната стойност на вашата доставка според вашите изисквания и нужди.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.