Изнасяне на стара спалня с демонтаж и монтаж

Изнасяне на стара спалня
Изнасяне на стара спалня

Изнасяне на стара спалня с опаковка на матрака може да извършите чрез фирма за хамалски услуги, която ще ви окаже комплексни услуги по превоза, а в частност в София и областта.
Спалните биват единични, персон и половина или двойни. Изнасяне на стара спалня не представлява никакъв труд за хамалите. Предимно тези спални се разглобяват, за да не заемат много място в транспортното средство. В комплекса по превоз на спалня влиза задължителното опаковане на матрака, защото идеално чисти подове няма и в края на краищата не е все едно къде ще го подпрете. Най-простият начин на опаковка на матрак е със стреч фолио.
Съвременната мебел има все по-големи размери и сложни конструкции. Затова все по-често изниква необходимост от демонтаж/монтаж при техният превоз. С разглобяването и сглобяването на мебели се заемат само професионалисти. Естествено, за да се съхрани техният първоначален вид (да не се зацапа и др…) е нужно да бъде опакована. Опаковката на мебели хамалите извършват със съвременни опаковъчни материали. Също при преместване същите специалисти могат да освободят пералната ви машина от ВиК комуникациите, да окачат или свалят полилей, освен това предлагат извозване на битови отпадъци и др. Да поръчате такава услуга може, като се обадите по телефона или в офиса на фирмата да подадете вашата заявка.

Фирмата за хамалски услуги ще ви предложи услугата демонтаж/монтаж на мебели при евентуален превоз. Те работят, както с частни лица, така и с юридически, предоставяйки цялата необходима документация затова. Демонтажът/монтажът на мебели се извършва от хамалите с целия необходим арсенал от инструменти. Те разглобяват/сглобяват мебели, независимо от производителя, дали е на наша мебелна фирма или чужда. Хамалите имат зад гърба си голям опит и всички те са преминали през специална подготовка. Демонтажът/монтажът е неотменна част на всяко преместване. Служителите от фирма за хамалски услуги извършват демонтаж/монтаж, като специалистите пристигат на адреса ви, в уреченият ден и час. Разглобяването и сглобяването на стара спалня отнема повече време от единично легло.

Монтирана спалня
Монтирана спалня

Извозването на стара спалня може да бъде съпътствано с превоза на шкаф, ракла и табуретки. Както показва практиката необходимостта от разглобяването на спалня в 99% от случаите е съпътствано с превоза на шкаф. Не се притеснявайте, че разглобяването/сглобяването и опаковката на шкафа е бавен процес. Хамалите ще подходят към тази задача с пълна отговорност.

Списък на мебели, които се демонтират при превоз:
-офисни мебели;
-спални;
-антрета;
-различни видове шкафове;
-корпусна мебел;
-детски мебели;
-както монтаж-демонтаж на мека мебел, библиотеки, корнизи и др.;

При изпълнение на работата демонтаж/монтаж хамалите подхождат с голяма отговорност независимо, че процесът е трудоемък и сложен. Цената на демонтаж/монтаж зависи от обема на работата, размера на мебели, тяхната ценност и много други фактори. Позвънете на фирма за хамалски услуги и те ще ви помогнат при изнасяне на стара спалня 0888 02 1111.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.