Почистване на мазе в София от екскременти и ненужни вещи

Почистване на мазе в София
Почистване на мазе в София

Мазите и прочие складови помещения се затрупват с отпадъци, поради факта, че всичко онова, което не ползваме в дома го носим там. По продължителността на престоя на отпадъците може да се определи, колко отдавна вие сте отлагали почистването на мазето, което е символично гробище на погребани предмети.

Почистване на мазе
Почистване на мазе от ненужни вещи

Чувството на отчаяние, депресия, апатия, липса на цел и време, са някои от плачевните последствия за съхранение на отпадъци в подземните помещения.
Желателно е да се извършва регулярно почистване на мазе в София 0888 02 1111 и да се оставят само тези вещи, които с времето ще използвате, за да затруднява циркулацията на въздуха и енергията в помещението.

Предимно в мазетата се съхраняват всичко ненужно, като старата счупена мебел, посуда, която никога няма да ползвате, остатъци от строителни отпадъци, стара печка, телевизор, прахосмукачка и с това списъка не свършва.

Във всяка кооперация или частен дом в мазата или избеното помещение редът и чистота в него се намират в не идеално състояние. Основните сложности, с които се сблъсква всяка фирма за хамалски услуги при почистване на мазе в София 0888 02 1111 са старите отпадъци, бродещите животни, техните екскременти и миризми, слабата осветеност и липса на лампи. Особена сложност може да възникне, ако клиентът не е собственик на мазата, а много комуникации са разположени в нея.

Почистване на мазе от боклуци
Почистване на мазе от екскременти и боклуци

Преди всичко е нужно да се обърнем към фирма за хамалски услуги за почистване на мазе в София 0888 02 1111 и да им дадете достъп до цялото избено помещение, за да се избавите от всички отпадъци. Ако сградата е кооперация е важно да получите разрешение за почистване от всички собственици на мази, за да имате достъп до електро защита или генератор. Доколко състоянието на мазите и избените помещения може да бъде много тежко, то може да се наложи предварителен оглед от специалисти на фирма за хамалски услуги да направят оценка на работата и нужното оборудване.

По принцип мазетата в София са типови, но все пак е желателно да има и планът на всички мази и избени помещения. Понякога в мазите се намира голямо количество стъклена вата и строителни материали, които са вредни за здравето на човека, както също може да има наличие на остатъци на отрови след проведена дезинфекция. Всички тези проблеми правят почистването на мазите трудоемко, за самостоятелно очистване. За хамалите това не е нещо ново, защото имат специални дрехи. След почистването на мазите от всички ненужни вещи е ред на извозване. Освен извозване на боклуци от мазите може да бъде извършена и услугата извозване на ъглова мека мебел– Веднага

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.