Фирма за почистване на тавани и мазета в центъра на София

Много клиенти търсят помощ от фирми за хамалски услуги за почистване на тавани и мазета, поради разбити стъкла по прозорците, счупени осветителни тела, натрупани стари мебели и вещи в общите помещения. С помощта на ДЕПО.БГ вие можете да разчитате на почистване и изнасяне на ненужните вещи за утилизация. Дадената услуга ще ви струва минимална финансова сума, но бъдете уверени, че ще получите качествена и бърза услуга. Всички ненужни предмети и отпадък, ще бъдат на територията на завода за боклук.

Цени тавани и мазета

Ето и някои дейности, които ще свършат служителите на фирмата за хамалски услуги при поръчка – почистване на таван и мазе:

– Почистване на вътрешните помещения от ненужни вещи и мебели;

– Уплътняване на фуги и пукнатини по стените на зданието;

– Събиране на насипно състояние на мазилка, теракот, облицовъчни плочи, премахване на ненужни елементи, представляващи опасност за живущите в сградата и да проследят състоянието на покрива и др.;

– Да почистят козирките и др.;

– Да подменят стъклата на прозорците и вратите на стълбищната площадка;

– Да подсигурят ежедневна чистота при необходимост, да почистят снега и да премахнат леда пред сградата и от покрива, да изолират прозорците и вратите с уплътнение, да подменят крушките в помещенията, да затворят мазето и тавана, да почистят стълбищната площадка и да измият асансьора;

– При необходимост да се благоустроят мазетата и таваните, да се почисти територията пред вратите на апартаментите от отпадъци, а през зимния сезон да се почиства от сняг и лед на площадките пред входа на кооперацията, мазето, тавана, като тротоара да се посипва противоледни съставки и материали, а през топлите сезони да се измива цялата външна територия, да се почистват и поливат цветята на капандурите и да се боядисат декоративните елементи на покрива;

Почиства тавани мазета

Практиката показва, че ползвайки компания за хамалски услуги вие няма да изпаднете в конфликтни ситуации. Преди да започнете съвместна дейност е по-добре да се сключи договор, в който да е описано вашето споразумение. Но, ако не са описани всички положения, това не е беда – проведете общо събрание на кооперацията и от лицето на всички собственици се свържете с мениджъра на компанията за хамалски услуги и поискайте да се изготви допълнителен анекс, където да бъде включен този или онзи пункт.

Изнасяне и изхвърляне на стари печки и хладилници от мазета и тавани

Изхвърляне на печки електроуреди

Когато се започне ремонт в дома ни се подразбира и поетапната подмяна на мебели и техника, облицовъчни материали и други елементи във всички помещения. Едно от важните неща е, да се изхвърлят всички ненужни вещи от жилището, тавана и мазето. Всеки желае в дома му да има нужния комфорт и уют, защото в него ние прекарваме свободното си време в кръга на своето семейство и приятели. Именно затова е важно, интериора да бъде уютен, привлекателен и да дава възможност да се отпуснем и да се почувстваме максимално комфортно. В повечето случаи, преустройвайки дома си, всички желаят да изхвърлят  старата печка, хладилник и пружини, с една дума, за да се проведе такова мероприятие, като утилизация на ненужни вещи и да се преобрази с всичко ново, стилно и функционално е нужна помощ. За да бъде всичко реализирано на ниво е, добре да се ползват услугите на специалисти. Като — първо, ще се наложи да се демонтира старата печка от шкафа и да се изнесе хладилника.

Почиства мазе цена

Но, тук без нужния опит няма да мине. Неправилният демонтаж и последващ монтаж на нова техника, могат да станат причина за авария. Хамалите специалисти са истински професионалисти в своята работа и те ще извършат целия комплекс от необходимите услуги оперативно и в съответствие с всички съществуващи норми и правила. Като — второ, за извозването на предметите ще е нужен транспорт, пригоден за превоз на крупно габаритни товари. Такива има в автопарка на всяка фирма за хамалски услуги.

Почиства таван мазе и вход

Това, което касае непосредствената утилизация на боклуци от жилища, тавани и мазета в София е договореността със заводите, на базата, в които се провежда рециклирането на такъв тип отпадък. Те ще доставят всички ненужни вещи за утилизация на полигона на завода. По този начин вие ще способствате за борбата със замърсяване на околната среда, а хамалите ще ви помогнат в това ваше начинание. Хубавото е, че стойността на техните услуги е достъпна за всички. Работейки с ДЕПО.БГ, ще бъдете уверени че на разумна цена ще получите качествени услуги за извозване на едрогабаритни предмети или почистване на тавани и мазета. Утилизацията на ненужните вещи и предмети ще бъде свършена оперативно и без ваше пряко участие. Всичко това ще направят опитните хамали.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.