Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели

Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели
Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели

Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели са всички фирми за хамалски услуги. Хамалите могат да изнесат не само старите ви мебели, но и старата ви битова техника, електроника, крупно габаритни музикални инструменти, сейфове, както вани, батерии и всички останали негодни предмети.
Самостоятелната утилизация е доста проблематично занятие, защото се налага наемът на транспорт и хамали. В случаи, че се обърнете към специализирана фирма, като Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели вие ще икономисате време и пари. Техните специалисти ще изнесат и натоварят ненужните стари мебели, както и други ненужни предмети от бита, след което ще ги извозят за утилизация.
Старите ненужни вещи не са украшения на жилището и са нежелателни, защото старият хладилник е възможно да е счупен и да е стар за използване, а чугунената вана да заема много място. Освен това те имат непрогледен вид, както и старият шкаф със скърцащи вратички също ще ви развали доброто настроение. Затова е нужно да се утилизират различните ненужни предмети и мебели чрез Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели.

Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели
Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели

Извозването на старите мебели с ДЕПО за извозване на стари мебели не отнема много време и ще бъде извършено акуратно, за което вие можете да не се безпокоите след ремонт на жилището си, както и съхранението на дограмата и пода. Мебелите могат да бъдат разглобени от професионалните хамали бързо и без излишен отпадък.

Тези специалисти също ще извършат извозването и утилизацията, не само на старите мебели, но и на счупени хладилници и перални машини. Дадената техника предимно не се разглобява, а се изнася от помещенията цяла, която е доста тежка за самостоятелно изнасяне. Що се касае за хладилници, не е добре да бъдат разглобявани, защото не е безопасно. В тях се съдържат специални хладилни агенти явяващи се в определена степен токсични и тяхната утечка е нежелателна. Затова утилизацията на дадената техника е добре да се повери на професионалисти. Хладилниците и пералните машини акуратно ще бъдат извозени за утилизация и това ще стане бързо с Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели.
Хамалите ще извършат демонтажът и разглобяването на мебели, ще изключат пералната машина, като ще свалят старите врати, полилеи и окачени тавани, като ще извършат от съединяване на различни

Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели
Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели

електрически прибори. Те могат да демонтират старата вана или душ кабина, като ще извършат утилизация на старата чугунена вана. Стойността на техните услуги варира от количеството предмети за извозване и техните габарити. Звънвайки по телефона на Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели, диспечерът ще вземе вашата заявка по за утилизация на стари мебели, като ще трябва да укажете етажността и обемът.
Приемайки поръчката специалистите от Депо за изнасяне и изхвърляне на мебели ще искат да знаят още и адресът, има ли асансьор сградата, и примерното тегло на вещите за утилизация. След това ще се извърши разчет на обема работа, което ще позволи да се предвиди нужният транспорт и броят хамали необходими за провеждане на работата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.