Меню Затваряне

Фирма за почистване на гаражи, тавани и мазета

Депо.БГ предлага почистване на гараж, таван и мазе в София. Всички отпадъци се събират щателно и се товарят на подходящ транспорт за извозване на боклуци от гаражи, тавани и мазета. Депо.БГ извозва отпадъци до депата в кв. „Враждебна“ и с. „Долни Богров“. Добрата стопанка винаги мечтае да създаде в дома си уют, комфорт и чистота. Чистотата — това е здравето на семейството и затова е необходимо доста често да се извършва генерално почистване дори на мазето, тавана и гаража. Почистването на големите къщи не е лека задача. За това се налага да се потърси професионална помощ от фирма за хамалски услуги, които ще ви помогнат да поддържате дома в чистота и ред.

Цена за почистване на гараж, таван или мазе

Като първо, трябва да отбележим, че за да бъде направено идеално почистване се започва от горе на долу, тоест от тавана до мазето и гаража. От тавана се събират всички ненужни вещи, обира се праха и се почистват замърсените повърхности, което се прави с помощта на професионални препарати (в зависимост от вида на замърсеността). Пода на тавана щателно се измива, защото там се събира голямата част от прахоляка. Във всеки един дом, на тавана се намират стари вещи, като килими, черги, стари телевизори, грамофони, които на никои не трябват и подлежат на изхвърляне.

Почистване на мазе

Прозорците ще бъдат измити с обичайните средства, които са за професионално почистване. Специалистите от фирмата за хамалски услуги знаят, че металните части на дограмата не трябва да се почистват с остри предмети, за да не се повреди повърхността. За създаване на свободно пространства е нужно да се избавите от старите и ненужни вещи. Според древната наука фен — шуй се счита, че избавянето от ненужните вещи е съпроводено с радост, чувство за освобождаване, удоволствие и задължително на свободното място в скоро време се поставя нещо ново и красиво. Пренаредете и си оставете само тези вещи, които ви харесват.

Почистване на гараж

Почистването на мазетата и таваните не става толкова често, колкото помещенията в жилището. След изхвърляне на ненужните мебели и вещи, е необходимо не само да се почистят прозорците и пода, но и стените с влажна гъба и да се подсушат с мека кърпа. Професионалистите са наясно, че измиването на прозорците не става в слънчево време, защото по стъклата остават замацани кръгове, благодарение на слънцето повърхността им бързо изсъхва. Добре е, това да стане в безветрено и тихо време. Ако до тавана или мазето има мокетена пътека, а на тях има петна и замърсени участъци е нужно да се избавите от тях. Доверете се на истинските професионалисти, те знаят с какви почистващи средства за различните видове материи, с тях вие ще можете да оживите вашите пътеки и ще върнете първоначалния им вид.

Почистване на апартамент

Мазата – това е напълно автономен обект, притежаващ голяма територия, където държим своята зимнина, вино и инструменти. Независимо, че в дома ни има много допълнителни помещения с различни предназначения – таван, тераса, технически помещения, като работилница, гараж и други. Но, почистването на мазата е доста сложна задача за собствениците. И ако нямате време или възможност да извършите това самостоятелно, то вие можете да ползвате услугите на квалифицирани хамали.

Генералното почистване на мазето и тавана с фирма за хамалски услуги ще ви икономиса сили и време. Техните служители почистват добре всички видове замърсявания във всички видове помещения и на всички типове повърхности. Те ще ви предложат почистване след ремонт и празник, ще измият прозорците с различни размери и на всяка височина, ще почистят всякакви повърхности от прах и застарели петна, ще почистят килими и мебели, и ще организират извозването на отпадък след почистването, като ще въведат ред в мазето, тавана и терасата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.